pühapäev, 10. juuni 2012

Mai

 Aeg muudkui lendab.
 Viimasest postitusest on möödas pea 2 kuud. Eks kevad ja suvi mööduvadki ju alati kiiremalt kui muud aastaajad... vähemalt minu meelest. Töö, lasteaed, kodu, maakodu võtavad mu aja.
 Aprilli lõpus sai 2 päeva veedetud Aegna saarel, talgute korras sai ämma majapidamine ja õu puhtamaks ja kenamaks muudetud. Mina riisusin majade ümbrust ja kuna oli abilisi, siis oli olemine vägagi mõnus ja meeldejääv. Hiljem sai saarel ringi jalutatud ja loodust nauditud.


 Maikuus oli lasteaias ka emadepäeva pidu. Sandra nii armsasti esines. Mind oli ka joonistanud-


 Maikuus sai maha peetud mu vanaema 85.juubel. Vanaema alguses pidu ei tahtnudki, ent minu soovitusel siiski väikese istumise suvilas värskes õhus läbi viisime. Mina organiseerisin söögid, tegin tordi ja kõik muu. Tundub, et kõik jäid kenasti rahule ka. Sai selline tort-


 Pidustusi on veel olnud. Sandra rühm lõpetas lasteaia. Sandra on teistest noorem ja jääb veel aastaks lasteaeda, uude rühma, ent lõpupidu sai ikka koos oma sõpradega peetud-





 Ja nüüd peale kevadist kiiret aega ja sagimist seoses pidudega(olin ka lõpupeo org.komitees osaliselt, st mis puudutas aktusele järgnevat pidu) tunnen, et olen omadega täitsa läbi. Ei ole sel nädalavahetusel jaksu maalegi minna. Olen üle pika aja kodus, teen koduseid toimetusi ja tunnen end koduselt.
 Eile kutsusin vanaema meiega kaasa ja käisime poes ning olime pärast meie juures. Vanaemagi ütles ära minnes, et väga mõnus oli. Täna pesen pesu, koristan ja loomulikult teen sekka käsitööd, kuidas siis muidu.
 Vahepeal sai kiirkorras tehtud mõned efektsed satsisallid Tallinna kruiisisadamasse müügiks. Loodetavasti rändavad need kaugelt tulnud turistide abil kaugele maailma laiali. Lahe!
 Ka mõned mütsid on vahepeal tehtud-


 Reede õhtul töönädala lõpetuseks valmis veel üks satsikas, mis hetkel ootab, mõtleb, mis tast saab-

 Kuna suvi on tegelikult saabunud, vaatamata jahedatele ilmadele.. prr... siis loomulikult on vaja veidi ka puhkuseplaane teha. Mõtlesin,et sel suvel ei kavatse niisama oma päevi mööda saata, vaid et oleks, mida sügisel, talvel ja edaspidigi meenutada. Seega tehtud juba 3 väiksemat puhkuseplaani. Igasse kuusse esialgu üks. Tegelikult juba ootan neid aga hetkel ei ole kõik veel väga kindlad, seega siinkohal veel tsss.
 Päikest kõigile!