reede, 27. aprill 2007


Lubatud pilt mu viimasest heegeldustööst,mis tegelikult veel pooleli.Tasapisi õhtuti tegelen selle kallal.Meel on ärev,see toob natukenegi rahu hinge.Me igatahes vist viime oma auto täna kodu juurest minema,nii igaks juhuks.Möll küll rohkem kesklinnas,ent möödaminnes võib kõike juhtuda.Päeval Kadriorus käies kohtasin 4-mehelist politseipatrulli lossi ümber jalutamas.Ja mu meelest on ikka jummala õige,et alkoholi enam ei müüda ja pronkssõdur ka öösel kiirelt minema viidi.Venelased ise kõiges süüdi.Olen päev otsa uudiseid teleka ja delfi vahendusel jälginud ja see,mis toimus on lihtsalt õudne ja masendav.Kahjusummad on juba küündinud 20miljonini...
Minu bikiinide rinnahoidja hakkab valmis saama.Olen seda juba mitu korda selga proovinud ning nüüdseks peale mõningasi äärte üleheegeldamist ja kitsamaks tegemist,istub juba päris hästi.Ütleks,et nagu päris...
Pilti veel ei saa.Kell on lihtsalt nii palju(1:23öösel),et enam ei jaksa sellega tegeleda.Jälgisin telekast erakorralisi uudiseid ja veendun iga päev aina rohkem,et venelased on idioodid.Kui neil siin Eestimaal nii paha on ja liiga tehakse,no koligu siis suurele ´´heale´´Venemaale.Seal peaks ju ruumi olema ja keegi ´´liiga´´ ka ei teeks.Ja milles nende tänavate elanikud ja poeomanikud ja nende vara süüdi on,et seda lõhkuma peab.Kurat,raiugu puid,kui vaja jõudu näidata.NB! Ma tavaliselt ei vannu! Ja olen enam kui kindel,et paljud kannatanud,kelle vara kallale mindi,on ka venelased.Hirm poeb naha vahele ja juba olen mõelnud,et tea,kas tasubki lähimatel päevadel oma nina õue pista.Õnneks elan Kumu juures ja siin ei tohiks miskit ohtlikku olla.Laps nõuab igal hommikul õue.Natuke mures olen ka oma isa pärast,kel homme päästeametis valvekord.Loodan,et lollidel tuleb natukenegi mõistust pähe ja sellist märatsemist ja vandaalitsemist enam ei toimu.Kuigi,loll on loll ka homme ja ülehomme...arvatavasti.Oeh,keeruline olukord igatahes.Ei julge magamagi minna,aga siiski peab.Rahulikku meelt kõigile!

esmaspäev, 23. aprill 2007

Kaunis Põhja-Eesti / Beautiful North Estonia

Lubatud pilt kuumaalusest:


Eelmisel nädalal käisime Võsu lähedal Esku surnuaial hauaplatse korrastamas.Lapsel oli tegemist ja vaatamist oi kui palju.





Sai ka esimest korda päris metsas jalutamas käidud.Sealkandis vahvad loodusrajad.




Lõpetuseks lihtsalt üks kelmikas pilt.

pühapäev, 22. aprill 2007


Aeg lendab.Ja nagu igaüks juba arvatavasti omast kogemusest teab,toob kevad ja päike tegemisi ja käimisi aina juurde.Nii ka minul.
Õhtuti siiski teleka taga istudes on jäänud natuke aega ka käsitööks.Munadepüha ajal sai kiirelt valmis tehtud üks kuumaalus.Kuid kuna alustasin siiski liiga hilja,ei saanud see veel kaunistusi külge ja ei rännanud kingituseks.Tahtsin ämmale viia.Tegin ta muidugi valmis ja läksin veidi hoogu.Nüüd ei teagi,kas seda üldse otstarbekalt kasutada saab.Pilt tuleb uuesti teha-õhtuhämaruses ei jäänud hästi pildile.
Vaatasin,et paljud isetegijad muudkui heegeldavad bikiine.No otsustasin minagi selle ära proovida.Praegu on siis käsil rinnahoidja,mis hakkab juba vormi võtma...Eks näis,mis välja tuleb.Kui mujale ei kõlba,siis oma suvilaaias saan ikka kasutada.
Täna otsustasin kaane pealt ära võtta oma nö.uuel õmblusmasinal.Minu jaoks uus,tegelikult vana(pärit mu vanatädi käest).Tegemist siis musta korpuse ja elektrilise jalaga õmblusmasinaga,nimeks vist PMZ.Pusisin selle kallal üle tunni,ent õmblema ma teda ei saanud.Osad olid seismisest kinni jäänud(tolm,õli jne).Mees õlitas ja puhastas ja kõik hakkas hästi liikuma.Ent vaatamata ponnistustele,tekib riide ja jala vahele niidipusa ja õmblust riidele ei ilmu.Tundub,et kas nüüd olen suure katsetamise peale ikkagi niidi valesti pannud või on selle alumise asjandusega(alumine niit ja selle jooksmine või see hambuline tald,mis riiet nihutab)miskit viltu.Nüüd mõtlengi,et kust abi otsida.Internetist juba leidsin õmblusmasinate parandajate kontaktid.Või peaks siiski uue masina endale soetama.Samas olen väga harv õmbleja,otsest vajadust uue järele nagu pole.Kui muud üle ei jää,siis teen pildid ja panen siia üles,ehk oskab mõni tark inimene asjalikke kommentaare jätta.
Pilte ei hakka enam öösel tegema.Üritan järgnevatel päevadel sellega tegeleda.Seniks aga päikest kõigile!!!

kolmapäev, 11. aprill 2007

Tegemisi palju ja pole aega saanud eriti käsitööga tegeleda.Seetõttu panen siia hoopis pildi Sandrast.

pühapäev, 8. aprill 2007

New testing in the theme´´summer hat´´.It took quite a lot of time to make it.It is gonna be a present to a small 1year old boy.

Uus katsetus teemal suvemüts.Selle tegemine(pigem nikerdamine)võttis päris palju aega.See läheb kingituseks ühele väikesele 1-aastasele poisile.

reede, 6. aprill 2007

HAPPY EASTER ! / HÄID KEVADPÜHI !


Easter/Munadepühad

Some easter clothing/Paar teemakohalist ´´riietuseset´´.

kolmapäev, 4. aprill 2007

Summer hats/ Suvemütsid

Among other activities I have finished 2 crocheted summer hats.I have never done them before,so it took some time and I had to start again and again because the size was not as I wished.But I finished them and the result is good.

Lisaks muudele toimetustele,olen valmis saanud 2 heegeldatud suvemütsi.Ma pole neid varem kunagi teinud,seega võttis mul nende tegemine veidi aega.Alustasin ,harutasin,alustasin jälle uuesti,sest suurus polnud see,mis soovisin.Aga valmis ma naid sain ja tulemus on hea.

pühapäev, 1. aprill 2007

Tore päev

Ohh,olen tänase päevaga nii rahul.Kuidagi eriti mõnus tunne on sees.Ah et miks?
Hommikul ärkasin vabatahtlikult üsna vara,vist oli 8:30paiku.Kuna teised veel nohistasid magada,siis tegin kohvi ja sain ´´supernanny´t´´vaadates seda mõnusalt nautida.
Seejärel sai veidi koristatud.Jalutamas käisime ka,nimelt perega Kadriorus.Lapsel oli rõõmu palju ja ta vist olekski sinna teisi titasid ja linnusid vaatama jäänud.Emme-issi muidugi arvasid teisiti.Jõudsime kodumaja juurde,siis leidsime siingi liivakasti äärest paar tüdrukut ja olime veel päris tükk aega väljas.Päikse käes on ikka hää.
Issi oli meile täna vabatahtlikult kokaks.Mina aga mängisin pesumasinat,sest tõelisest pesumasinast sain ma paar päeva tagasi jagu.Ei jõudnud see tutikas Elektrolux meid veel aastatki teenida...
Kõht täis,laps tudule pandud,sain oma toataimi uuendada ja ümber istutada.Mees läks vahepeal oma töö juurde ning naastes oli tal kaasas minu jaoks spetsiaalselt valmistatud laud.Sellest saab minu töölaud.Te ei kujuta ette kui õnnelik ma olen.Nüüd mul oma lauake,kus asju hoida ja vahel ühtteist nokitseda.Mu meelest on selline lihtne ja armas lauake.Ja mehe tehtud ,minule!!!
Seoses asjade ümbertõstmisega,said nii mõnedki riiulid ja sahtlid korda,mille üle on mul samuti ülimalt hea meel.Oleks selliseid päevi rohkem.
Käsitööst,st minu käsitööst endiselt midagi ette näidata ei ole.Muud toimetused võtavad oma aja.Aga eks ju minu töölaudki ole käsitöö.