teisipäev, 22. juuni 2010

Jaaniaeg 2010

Taaskord on aeg kiirelt läinud.. tea, kas nüüd hakkabki nii minema ?
Kuna ei ole juba ammu-ammu puhata saanud, käisin veel esmaspäeval tööl ning siis otsustasime, et teeme endale lühikese jaanipuhkuse. Juba reede õhtul tulin maale ja esmaspäeval käisin siit tööl. Nüüd vist jäämegi siia elama taas mõneks ajaks, sest reede õhtul teatas Sandra, et tema enam lasteaeda ei lähe, tal nüüd puhkus. Ma küll olin arvestanud, et veidi veel käib a no kui nii öeldakse... Laps on hommikust õhtuni õues ja tundub, et esialgu see talle meeldib. Oleks vaid ilmad päiksepaistelisemad ja paremad.
Täna tegin juba jaanilaupäevaks mõeldud kooki. Eks näis, kas ja kuidas see välja tuli, ega täna saa siis proovida. Tegin Jaana soovitusel küpsetatud toorjuustukooki, näis, kuidas siis mul välja kukkus. Pealtnäha küll isuäratav.
Selle aasta jaanipäev tõotab tulla perekondlik ja rahulik. Kes on meil siin mõlemal päeval hommikul kella 5st tööl.... aga ega see takista teiste hommikuni tiksumist... pole ma ju enne isaga koos jaaniõhtut veetnud. Vaja ju maailma asjad kõik läbi arutada :P
Kõigile igatahes mõnusat Jaaniõhtut ! Meil juba minu uitmõttest tekkinud uhke kokteilitoetamise laudki metsa all püsti. Pildid hiljem.

laupäev, 5. juuni 2010

Mõtted teoks

Arvuti sai korda uue laadija ostmisega.
Paaril viimasel nädalal küpses peas üks mõte ja nüüd viimaste päevadega jõudsin töö juures nii kaugele, et mõttest sai reaalne toode. Mul juba esimene eksemplar olemas ning seljas tundub igati mõnus ja kerge, lahe suvetoode.
* Tuunika ''Valjala''

Sellele sai juurde tehtud sama mustriga pearätik ja koos on nad väga vahvad.
* Pearätik ''Valjala'', must
Universaalne suurus(täiskasvanuile ja miks ka mitte lastele).


Rohkem infot KODUKALT ja BLOGIST

Mul hea meel, et olen suutnud nüüd miskit ka korda saata.
Ahjaa, vahepeal sai üks tellimus valmis tehtud:


Üks läks tellijale, teine hetkel veel saadaval.
Saadaval siis see, mis sobib peaümbermõõdule 50cm ja enam-



Homme lähen oma vanaema juubelile ning peale seda sõidan maale koos isaga. Margus juba maal, kuna tal väike puhkus. Tahaks ka.

teisipäev, 1. juuni 2010

oh

Päevad taas kiirelt möödunud. Tööd tehtud nii et arvuti vigaseks läind. Mingi hetk avastasin, et aku enam ei lae. Arvasime, et ju siis on aku viga, et enam voolu sisse ei võta. Delli poes uus aku 1800 krooni, leidsime inimese, kes tellis kuskil välismaalt ja saime 700ga. Suur vahe. Panime külge ja soovitati aku tühjaks laadida ja siis uuesti nullist täis laadida. Pilt läks taskusse ja kui uuesti arvuti tööle panin, jälle kisab. tere tore, akut nagu taga pole, st ikka ei lae. Viga siis vist ikkagi laadijas ja mul nüüd mahavisatud 700kr. Jama. Ja saaga jätkub nagu näha.
ega muud uudist väga polegi. Nädalavahetusel sai maal tööd tehtud ja pühapäeval kodus koristatud.
Eile käisime Mari-Ly sünnipäeval. Sandrale väga meeldis, vähemalt nii oli näha ja nii ta pärast ka mu küsimise peale vastas. Aitäh kutsumast !