pühapäev, 15. aprill 2012

Täna oli kevad

Võtsin reedel plaani, et laupäeval lähen maale. Hommikul aknast õue vaadates tundus asi kahtlane. Ja kuna ilm oli ka reaalselt suht vastik, siis ei hakanud ennast sellega vaevama, sest mis seal sellise tuulise-vihmase-külma ilmaga ikka ennast piinata. Tegin vajaliku laupäevase tiiru poodides ja siis suure sooja pizzaga koju tagasi. Pizza maitses hea. Kõht täis, hakkasin torti tegema. Lihtsalt laupäeva puhul, kuna kõik peres olid vabad ja olemas. Valmis sai maasika-mustika-banaani-kohupiimatort. Maitses hea.


Täna hommikul oli tunne aknast õue vaadates märksa parem. Kohe kiskus õue ja nii ma seal siis terve päeva veetsingi. Maal sai metsaalune okstest puhtaks riisutud ja need ära põletatud. Maja ümber oli aga liiga märg veel, seal veidi lirtsus jalge all. Lilled õitsesid, temperatuur oli soe(auto näitas 11,5kraadi). Igati mõnus olemine. Tulime linna, siis tegi Sandra tiire oma rattaga, mille palus maalt linna tuua. Mina istutasin maja ette peenrasse mõned priimulad lisaks. Seejärel läksin majanaabriga 2kilomeetrisele tiirule Pae parki. Tuppa jõudes oli kell 19.
Ja juba ongi uus nädal ja vabad päevad märkamatult läinud. Maal mõtlesin,et oleks mul vaid vaba aega, siis kohe mõnuga toimetaks maal... kui muidugi ka ilma oleks.
No näis, homseks lubab jälle lörtsi. Üle mõistuse ikka. Tüdind sellest, tahaks juba sooja ilma, ausalt- olen päikese inimene.




Panen enda jaoks kirja, et nägin täna esmakordselt oma hoovis teistsuguseid tihaseid.
Kui nägin, siis mõtlesin,et ok, see on tihane aga mis tihane? Nüüd siis internetist leidsin vastuse. Huvitav, pole neid enne näinud kunagi. Peaks olema Põhjatihane.

Kommentaare ei ole: