kolmapäev, 6. mai 2009

Ikka jälle head mõtted

Istusin siin ühel õhtul arvuti taga kuni kella 2ni öösel ja sain oma tööasjad ometi kõik enam-vähem järjele. Täna korra tekkis hetk,et oh,mul kõik tehtud a see oli vaid korraks. Tulid kliendid ja uued tööd ja soovid. Õnneks tekkis päeval võimalus ka veidi vabamalt võtta. See on vahel väga vajalik. Katsusin ühte saadud pluusi ja mul tekkis uus idee. Aga jäägu see esialgu saladuseks. Tahab veel eelnevat katsetust saada, siis saab kindlalt öelda, kas ideest ka uus pärl sünnib...
Loodan, et sünnib.
Aga muidu ikka sujub kõik kiirelt, liiga kiirelt.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oi kui palju on aega mööda läinud sellest ajast, kui viimati oma suud pruukisin... Ja kui palju asjalikku Sa selle ajaga teinud oled !
Nüüd muudkui ahmisin ja imetlesin kõike seda ! Olen täiesti jäädavalt ikkagi vaimustuses neist T-särkidest ja samuti poekottidest ! No musta värvi kott on tõesti praktilisem kui valge ja muster sellel tõepoolest kirkam !
Superilusad-mõnusad tegemised on Sul olnud ja loodetavasti jätkuvalt !
Muidugi on kahju, et kodule ja perele jääb sellevõrra vähem aega, aga pisukese "kirsikesena koogil" on see, et vähemalt teed Sa midagi niisugust, mis enesele ka hingeliselt midagi pakub !
No igatahes soovin Sulle edu ja ilusaid aegu !
Sant.

Gixy ütles ...

Oh kui kosutav on alati su kommentaare lugeda. Aitäh sulle. Olen jah ikka kohe hingega asja juures. Ja kui tagasiside on positiivne, siis mis veel tahta. Noh, müüki ka muidugi vaja jh.

Sullegi ilusat kevadet!