neljapäev, 28. mai 2009

24h päevas 7p nädalas

Tõeliselt hullult kiired ajad. Ma pole mitte midagi jõudnud teha peale töö ja kõiksuguste asjaajamiste. Vahepeal on juba tekkinud tühjaks pigistatud sidruni tunne. Samas on sidrunis alati särtsu. Mul on ülimalt hea meel meie uute "pääsukeste" üle, eriti selle kõige väiksema üle.
Ikkagi minult. Huvilistel palun klikkida kõrvalolevale ARTKE blogile.
Ise olen päris käsitööst suutnud vaid mõelda,täna isegi imekombel paar ringikest heegeldada. No kohe kuidagi ei edene, sest päevatöö ja muud argimured tekitavad väsimust, tea kas kevadväsimus ? Samas nagu hommikuti väsinud pole, olen ikka rõõmus. Sandra muidugi kh trikitab, hommikuti ajab kodus mind tagant, et hakkame juba lasteaeda minema ja kui ma sealt ära hakkan tulema, siis kukub kisama ja nutma ja räägib,et ta tahab minuga tööle kaasa tulla jne. Õhtul ei saa teda kuidagi lasteaiast koju. Täiesti arusaamatu mu jaoks. Täna oli lasteaias Pipi pidu ja kuna Sandra oli täitsa Pipi, siis jäi päris Pipile kohe silma ja tuli võttis Sannul käest kinni. Ossaa, kus neiu hakkas häbenema, kohe nutt lahti. Ja terve aja varjas end mu jala taha jne.
Nüüd just tuli ja rääkis, et mina pean talle tulema ja kaisuka andma, ise jalutab kaisukatest mitu korda mööda jne. Ma ei saa aru, mis toimub. Hakkaks nagu titaks tagasi muutuma. ohh, ma tahaks kuhugi soojale maale puhkama ja päikest võtma. Tunnen päikeseenergiast puudust.

laupäev, 23. mai 2009

Uus blogi

Mõtlesin natuke ja tegin algust uue blogiga. Kõigile teada, et töö ja eraelu oleks soovitatav lahus hoida. Eks tahes tahtmata käivad nad käsikäes. Samas on minu töisest blogist ju hulga lihtsam paremat ülevaadet kogu pakutava kohta saada. Siinses blogis tuleb sekka muid postitusi ja rahvuslikud tekstiilitooted, mida minu käest soovi korral endale saab, kaovad nende sekka ära.
Seega, nüüdsest leiad ilusaid asju ARTKE DESIGN RAHVUSLIKE TEKSTIILITOODETE BLOGIST
LISATUD UUSI TOOTEID !
Otselink jääb blogi parempoolse tulba ülaossa.

esmaspäev, 18. mai 2009

Eksklusiivne uudistoode ! Kes ees, see rahvuslik !



UUDISTOODE ! Ostukott "Mihkli tikand".
Hind 110,00 + käibemaks 18%
Tootekood: DK-020-V
Naturaalvalgest, keskmise paksusega 100% puuvillasest materjalist ostukott, millele on peale prinditud tekstiilitrükis rahvusliku tikandi pilt. Koti mõõdud orienteeruvalt 39x41cm, keskmise pikkusega sangad, kotil puuduvad põhja-ja vahetükk. Eksklusiivne suvine kott ! Esialgu piiratud kogus! Kes ees, see rahvuslik! Ideaalselt sobilik suviste heledate riiete juurde. Katsetatud ja inimestele sellega juba nö ettegi jäädud... Heas mõttes loomulikult.
Kogu meie pakutavat rahvuslikku valikut näed SIIT
Tellimiseks kirjuta nagu ikka- girta@artke.ee

pühapäev, 17. mai 2009

Esimene kahest

Telliti minu käest 2 mütsi armsatele kaksikutest õdedele. Selliseid kevadisi, mida praegusel ajal oleks hea kanda. Vaatasin oma kodused lõngavarud üle aga hing ihkas midagi kevadisemat ja uudsemat. Käisime siis neljapäeva õhtul Sandraga koos lõngapoes. Ostsime üht suvist Katia lõnga. No need Katia lõnga variandid on nii armsad, oleks vaid hinnad ka odavamad. Samas, hea lõng, seega hind igati õigustatud. Esialgu jäi ostmata veel üks uus Katia lõng aga küll ma selle ka endale ükspäev ikkagi ostan. Nii mahedad toonid, nii hea katsuda ja ilus vaadata. Tahan Sandrale sellist mütsi teha, kuigi tal on mütse lademes.
Neljapäeva õhtul vaatasin Eurovisiooni poolfinaali ja lasin kätel käia. Kuna alguses paha mütsi ümbermõõu õigesti mõõta ja modell ka juba magas, tegin enam-vähem umbes. Müts sai peaaegu valmis.
Järgmisel hommikul soovis Sandra mütsi proovida. Ja selgus see, mis ma kartsin, et müts on suur. Vajus Sandralegi silmade peale. Mis siis muud kui kogu asi läks harutusele. Eile Eurovisiooni ajal läksin uuele katsele. Müts sai valmis ja silm vajus kinni ja ma ei näinudki seda saate lõppu. Aga mis põhiline, Eurovisioon sai õige lõpu, samuti müts. Tulemus mahub väga täpselt veel Sandralegi pähe, seega neiudele peaks ok olema. Neil natuke pisem pea. Müts kannab järjekorranumbrit 59.


Loodan, et meeldib ja sobib. Mul teine ka juba varrastel.
Suveks tuleks neile midagi veelgi kergemat teha. Kuigi seegi kerge, sest lõng 100% puuvillane ja mõnus.

Minu ennustus täitus

Olin juba paar päeva kindel, et Eurovisiooni selle aastane võit läheb põhjanaabritele norrakatele. Mulle väga meeldis see laul, selline omamoodi ja lõbus ja tore. Super !

pühapäev, 10. mai 2009

Südant liigutasid...

minu armas ämm ja äi, kes ka mind sel ilusal päeval tähtsaks pidasid ja mulle kumbki helistasid ning ilusat emadepäeva soovisid. Aitäh neile !

laupäev, 9. mai 2009

Emadepäeva soov

Ilusat saabuvat emadepäeva !

Panen soovi juba täna siia kirja, kuna täna-homme internetist eemal. Võtan suuna maale ja loodan, et see hommikune tujurikkuja (vihm) ka kohe varsti lõppeb ja päike taas välja tuleb.

reede, 8. mai 2009

Kiidan ennast

Täna ajasin hommikul tööasju, siis natuke enda asju, siis selliseid, mis seotud nii töö kui oma perega ja siis lõpuks kella 12 paiku jõudsin oma laua taha. Vaikne päev oli, inimesed vist kõik valmistumas nädalavahetuseks. Et mitte asjata aega raisku lasta, pesin tööl aknaid ja aknalaudu, puhastasin tööpindasid.Sekka mõni hinnapakkumine ja informatiivsed meilid. Kui Sandraga koju jõudsime, tegime õhtusööki ja magustoiduks sõime maasikaid..mmm...mõnus.
Mind on juba tükimat aega häirinud see, et kodu aknad on mustad. Nii ma siis võtsingi kätte ja pesin nüüd õhtul ära köögiakna ja suure toa akna. Lisaks sellele 2 ribikardinat. Sandra aitas ribikardinaid pesta. Oh, ma olen enda ja tehtuga rahul.Tundus,et ka abilisel oli huvitav.
Nüüd pesen juba teist masinatäit pesu ja olesklen niisama. Täitsa tegus reedeke. Ja homme maale 2ks päevaks! Jeee.

kolmapäev, 6. mai 2009

Ikka jälle head mõtted

Istusin siin ühel õhtul arvuti taga kuni kella 2ni öösel ja sain oma tööasjad ometi kõik enam-vähem järjele. Täna korra tekkis hetk,et oh,mul kõik tehtud a see oli vaid korraks. Tulid kliendid ja uued tööd ja soovid. Õnneks tekkis päeval võimalus ka veidi vabamalt võtta. See on vahel väga vajalik. Katsusin ühte saadud pluusi ja mul tekkis uus idee. Aga jäägu see esialgu saladuseks. Tahab veel eelnevat katsetust saada, siis saab kindlalt öelda, kas ideest ka uus pärl sünnib...
Loodan, et sünnib.
Aga muidu ikka sujub kõik kiirelt, liiga kiirelt.

teisipäev, 5. mai 2009

Kiired päevad

Ka Sandra sai eelmisel nädalal nõiaks riietuda. Kahjuks ei jõudnud ma ise kiirete tööasjade pärast pidusse oma silmaga tralli vaatama aga mulle öeldi,et Sandra ja naabrimaja Aaron olid 2 kõige paremini kostümeeritud last nende rühmas. Kusjuures mu meelest jäi kostüüm üsna lahjaks. Teistel oli ainult müts või luud, Sandral kübar,keep ja seelik ning võlukepp. Ta oli selline hea nõiake. Kunagi ehk saan mõne pildi ka võõrast fotokast.
Reedel veetsime päeva suvilas. Sandra meeleheaks oli ka vanaisa meile sinna külla tulnud ja päev möödus märkamatult. Oma suuri plaane ma muidugi teostada ei jõudnud, sest maja küürimine võttis oma aja. Nimelt oli minu vanaema poolt talveks majja jäetud suhkrukott puruks näritud ning sipelgate armeed head magusat lutsuma tulnud.Oi ma olin kuri. Pärast tegin lõõgastuseks sauna ja juba tahaks veel. Nii hea oli üle pika aja oma saunas istuda,et laval tulid lausa külmavärinad peale..vat nii hea oli.
Laupäeval oli Sandra nö komandeeringus minu vanaema juures ja ma ise käisin Alansi Mailaadal.
Pühapäeval mõtlesin, et olen terve päeva kodus,nii oli tahtmine kodus olla. Aga kuna ilm oli ilus ja mul 2 põõsakest ootasid istutamist, siis panime riidesse ning võtsime suuna Võsu poole. Tegime Esku surnuaial ühe toreda vanatädi ja minu vanavanaema hauaplatsi korda ja istutasime sinna uued põõsakesed ning punased begooniad. Seejärel aga sõitsime kilomeetrikese edasi ning jalutasime läbi Kopraraja. Väga mõnus on näha käänulist jõekest, kus koprad toimetavad. Sandra sai joosta ja arvas,et kobras äkki ikka tuleb ka. No ei tulnud. Istusime autosse ja sõitsime edasi Altjale. Parkisime auto ning läksime Altja kõrtsu lõunat sööma. Kõht täis, sõitsime edasi Vergisse. Jalutasime Vergi sadamas ja kiikusime armsatel vanadel kiigedel Vergi külas. Kell oli märkamatult 16 saanud ja tuli hakata Tallinnasse tagasi sõitma. Minu vanaema oli ka kaasas ja ta rääkis veel tänagi,et küll oli tore päev, et ikka meenutab. Oli jah. Kodus pole üldse saanud olla. Aga nagu mu vanaema ütles-vaheldust ju ka vaja, ega need kodused koristamised eest ära jookse. Eks ma tasapisi teen. Olen endale ka mingi tõve külge saanud. Täna hommikul nina ja kõik muu sügeles nagu ja silmad olid vesisest nohust märjad. Samuti on keegi mu kurgus koha sisse võtnud ja üritab mind aeg-ajalt köhima ajada. No ehk läheb kiirelt üle. Sest paari päeva pärast tahaks jälle maale ja sauna minna.Ning pühapäeval vist koguneme samuti maal ja teeme väikse emadepäevapeo. Minu ema, ämm ja vanaemad saavad kõik kena ostukoti, mille kaasautoriks ma ise. Kommikarbidki juba sisse valmis ostetud.

esmaspäev, 4. mai 2009

EMADEPÄEVA PAKKUMINE

Mul on sulle hea pakkumine ! Osta endale või kingituseks mõnele armsale inimesele.

Valge naiste T-särk on õhemast materjalist ja tavapärase tegumoega.
Must ja oranz T-särk on paksemast ja kvaliteetsemast materjalist ning u 5cm pikema tegumoega. Kõigile T-särkidele on peale trükitud siiditrükis Muhu motiiv.

reede, 1. mai 2009

Alansi Mailaat

Homme, st laupäeval saab meie asju osta soodsalt Alansi Mailaadalt. Meil plaan minna.
Täpsem info SIIT