teisipäev, 7. august 2007

Päevad kaovad käest.Kahju kohe,et suvi hakkab läbi saama ja sügis koputab uksele.Õnneks on meile nüüd antud jälle mõneks ajaks päikest ja sooja ilma,mis meele rõõmsaks teeb.Seda peab ära kasutama ja lapsega randa minema.Seda ma ka täna teen.
Enne seda aga raport oma tegemistest.Olen oma aias tööd teinud ja ka pisut käsitööd sinna kõrvale.Lapsele valmis taas üks suvine mütsike.Lõppviimistlus siiski veel tegemata.Tahan nimelt mütsi ette ühe lillekese kinnitada.Müts sai pisut suur ja jääb järgmist suve ootama.
Võtan osa ka projektist ´´Heegeldan koos Marega,vol.2``.Esialgu oli natuke pusimist,sest õpetused pisut segaselt kirja pandud.Aga hasart on sees ja see on minu jaoks esimene selline projekt,mida koos tehakse.Pole lihtsalt enne olnud aega ja usku enesesse,et tehtav asi ka valmis saaks.Selle asja puhul on see aga üpris reaalne.Eks näis,mis lõpptulemusena välja kukub.Igatahes väga positiivne,et keegi sellist asja läbi viib.
Isale tegin sünnipäevakingi-album Sandrast sünnist kuni praeguse ajani,mil ta 1a 9k vana,punutud korv,tuulekell ja ise valmistatud kaart:

Valminud suvemüts,mis ootab lillekest:

Projekt heegeldan koos Marega:

Vahepeal sai käidud ära ka Jäneda laadal:

Sealkandis on meil üks mahajäetud majake ja aiake,mis lähevad müüki,kel huvi,küsige:


Vahepeal sai tehtud kiirelt üks joonistus,mis tegelikult veel pooleli on:

Sandrast ka üks pilt:

Kommentaare ei ole: