teisipäev, 22. detsember 2009

Aeg lendab

No nii kiire on olnud,et pea kuu aega ei ole old mahti oma blogisse kriipsukestki teha.
Olen olnud usin päkapikk nii koduses kui ka töises maastikus. Nüüdseks siis rahulikum aeg käes ja saab asuda jõule nautima ja veidi puhkama ja hinge tõmbama.
Märkimisväärseid ettevõtmisi ei ole olnud, need tavalised toimetused nagu ikka. Oleme püsinud enam-vähem tervena ning laps on kenasti saanud lasteaias käia kui pool lasteaeda siruli oli ja puudus ning emme ja issi on saanud kenasti tööl käia.
Sandra on lasteaiaga vahepeal käinud ära vanalinnas Jõuluturgu ja soovikaevu vaatamas. Ja nüüd eelmisel reedel käisid lapsed vanalinnas Martsipanimuuseumis. Seejärel tulid lasteaeda tagasi, kus ees ootasid emmed-issid. Ja siis tuli meile päris ehtne Jõulumees(no täitsa ehtne ja loomulik), otse Estonia teatrist. Vana oli vahva, kaasas kitarr ja mängis ja ning lasi oma imekenal häälel kõlada. Lapsed olid ka tema loomulikkuse tõttu nii julged, isegi Sandra püsis aina esireas. Ka kõik koos sai lauldud ja no tõesti- mulle nii meeldis, lausa judinad käisid kehast läbi. Vat see oli ikka taat.
Kuna reedel paukus paras pakane väljas, siis Sandra sai reedeõhtuse linnaskäiguga pisut külma. Aevastas juba reede õhtul ning laup hommikuks oli nohukese alge platsis. Õnneks sai emme ruttu jaole ja esmaspäeval veel pisut taastumist ning täna käis juba rõõmsalt lasteaias. Homme saaks ka lasteaeda minna aga kuna issil vabad päevad, siis soovis ta issiga koos olla. Harva saab, siis ju ikka tahetakse.
Vat nii me elamegi. Ahjaa, vahepeal tegime jõulukaarte ka:





Eile lükkasime maja ees lund, ka täna hommikul. Mis teha kui kojanaine hoolitseb vaid kõnniteede eest. Margus käis ka veel täna päeval seda tegemas ja isegi me naabrimees oli appi tulnud- ütles,et ta vaatas, et Margus lükkab lund, et tuleb siis ka. Labidat tal muidugi polnud, Margus siis laenas. Aga tore, et mõni vene rahvusest inimene ka üsna inimlik ja sõbralik on. Paljud siin majas on küll vägagi ah mul ükskõik suhtumisega. Kahjuks.
A no mis ikka, näitame neile aga agarust ja tublidust ette lootes, et ehk kunagi nakkab.
A muidu on ilus, kui vaid sõiduteed nii libedad ei oleks, et iga väiksem kurv ja keeramine auto vibama võtab ja taguotsa ettepoole upitama hakkab.
Nautige seda valget vaipa !

4 kommentaari:

Jaana ütles ...

See ehtne Jõulumees on meie laste lasteaias nyydseks 2 aastat käinud ja ilmselt hakkabaki teine sealt käima, sest kõik on temaga mega rahul.

Kaardid väga ilusad! Aitäh kaardi eest :)

Kaunist Jõulurahu teiegi sinna ja kauneid pühi! :)

Anonüümne ütles ...

Imelist jõuluaega, kauneid pühi ja rahuldustpakkuvat uut aastat teile, kullakesed !
E.(Sant)

silke83 ütles ...

Kallis GIrta!Sa Ei kujuta ette kui hea meel mul sinu saaderud kaardi ule oli.kaart on imeilus. !!!!!!!suured tänud. Sa ikka oled energiat Tais.ma pole kellelegi sel aastal kaarte saatnud! Ma kohe kallistaksin sind kõvasti ja tanaksin sind selle imeilusa kaardi eest!!!! Ma sooviksin sinule ja sinu perele ilusaid ja rahulikke joulupuhi! Olge tublid!!!!

Gixy ütles ...

Tore, et sain väikse kaardiga rõõmu valmistada. Tegelikult oleks tahtnud paljudele väikese kingituse teha a töine kiire aeg tegi omad korrektiivid. Mõttes tegin palju.
Aitäh heade soovide eest ! Mõnusat pühadeaega teilegi kõigile!