laupäev, 19. jaanuar 2008

No mida

Eile käisime siis teatris.Täitsa mõnus oli,mitte ülinaljakas ja ülihuvitav,ent siiski mõnus vaatamine ja naerda sai ka.
Õhtul jõudsime koju kl 21:30.Tavaliselt tatsab me neiuke siis veel ringi aga nüüd oli vaikus majas.Oli ise tahtnud magama minna.Selle üle ma muidugi imestasin.Ja õieti tundsin,et asi ei ole õige.Südaöö paiku ärkas Sannu kisaga ja kisas vahelduva eduga terve öö,nii u 30-1h vahedega.Nohu hakkas tekkima ja ju vist palavik ka.Kolmapäeval ja neljapäeval just vaatasin lasteaias,et ühel tüdrukul oli nina nii nohune,tatt jooksis lausa suhu.Ju me sealt selle nohu siis jälle saime.Ja tundub,et see teeb taaskord kõrvale ka haiget.Oh õudust,tõepoolest.Ravid lapse terveks ja peagi jälle.Nii et jah,ei teagi,mis nüüd saama hakkab.Istume jälle kodus.Mul oli vaja täna kokkusaamisele minna,see jäi nüüd ka ära.Paha tunne kohe.Nagu ikka,kipuvad lapsed haigeks jääma öösiti ja eriti just nädalavahetusel.Ise olen ka 30min kaupa magada saanud,seega üsna zombi.Õhtune sünnipäevale minek jääb ka ära.Kurb kohe.Lähengi heidan ka pikali,sest Sannu praegu just jäi magama.Saan ka ehk natuke puhata.

5 kommentaari:

Jaana ütles ...

eks ta ole, meil vist tänu sellele terved, et mammu polegi ju see kuu väga lasteaias käinud (6 päeva ainult). ühtpidi hea kodus hoida, teistpidi neil lasteaias huvitavam.

Jaana ütles ...

tassib, tassib, aga vastsündinul on üldjuhul immuunsus kaasas nats aega ...

Gixy ütles ...

Sorry,I really didn´t know or could imagine that a result of Google image search(word-illness) cant be used as an illustrative picture and i must ask somebody´s permission.If I were You i would be greatful to find my pictures in somebody´s blog or elsewhere.It means that people like your picture and it is pure advertising.But if you dont want that,youre welcome.I deleted it.
I was surprised to find such comment.You are too jealous really.

tappeto volante ütles ...

Well, Gixy, you can take the pic if you want it but write down it my name or something like this.
I'm happy because people likes my works, but, believe me, when a lot of people takes your works and many times changes or steals them... yeah, you'd be angry too.
You can put my drawing on your blog.
Goodbye.

Sorry for my bad english.

Gixy ütles ...

No thanks.I dont want to do that anymore,not after such "alert".It was not important pic for me.As I said,it was an illustrative pic and i havent stolen from anyone,just using internet results.
If they are so precious for You,then dont put them on the internet,then nobody can "steel" them.