neljapäev, 30. oktoober 2008

Viimane päev kahesega

Tegin täna veel Sandrale nö vaba päeva. Hommikul panime riidesse ja läksime Ülemiste keskusesse shopingule.Sandra sai rahaga töötavatel mängulennukil ja -politseiautol istuda ja rooli keerata. Istusin sinna kõrvale pingile ja lasin tal sellest rõõmu tunda.Ettenägelikult pole ma kunagi nendesse aparaatidesse raha sisse pannud,sest lapsele valmistavad nad niigi rõõmu.Kui ta saaks nö õiget maitset tunda,siis ei saaks me neist enam kunagi vist mööduda.
Siis sai kell 10 ja avati kõik keskuse poed.Sisenesime Photopointi ja palusime endale paar fotot teha.Alates homsest saame kätte. Lapsel on vaja lasteaeda viia pilt issist aga meil on olemasolevad ju miskid 2aasta tagused,kus Sandra on beebina issiga koos fotol.
Seejärel käisime Rimis ja ostsime vajalikku kraami sünnipäeva pidamiseks. Homme on see tähtis päev.
Siis võtsime suuna Vabaduse puiesteele. Käisime vaatamas üht maja,mida tuleks puhtaks tegema hakata.Seal sees remont ja hakkab vaikselt lõpule jõudma. Aega sellega tegeleda ju enam nagu otseselt pole aga raha tahaks küll saada. Peame nuputama.
Päeval tegin natsa kodus tööd ja siis hakkasime Sandraga taldrikuid maalima. Mina pean minema homme õhtul Tai restorani ja sellest mõjutatuna valmis idamaastiilis sünnipäevakingitus. Pildid ei saanud õhtuhämaruses kuigi head aga ettekujutuse saab ikkagi. Kingituseks läheb praetaldrik ja kaart,lisaks veel üks kalakonserv,mis isuäratav paistis.Nimelt on mu kasuisale alati kala meeldinud ja siis tekkiski selline mõte. Ikkagi omatehtud,ise vaeva nähtud ja ise mõeldud.
Need tagapool paistvad taldrikud on Sandra kätetöö.Väga kenad said ja maalis temagi kalasid.Kusjuures täitsa kalade moodi kui hästi vaadata.Üritan neist päeval eraldi pilti teha.
Kaardi joonistasin ka ise:
See kaart ja need kalad sümboliseerivad iidses hiina kunstis Yin´i ja Yangi.Kui nende kahe vahel valitseb tasakaal,siis see sümboliseerib pikka elu,õnne ja sisukkust.Koi kalad aga omakorda sümboliseerivad tugevust ja individualismi. Feng Shui veeelement aga toob karjääriõnne. Et igati head ja vajalikud asjad kõik ning mis kõige tähtsam- kingitusel on tagamõte ja see mulle meeldib.
Kui kunstiteosed valmis said,sättisime nad kuivama ja küpsetust ootama ning asusin järjekordse "käsitöö" kallale. Hommikul haarasin poest muudele asjadele lisaks kohupiima,kirsikompoti ja tordipõhja.Mõtlesin,et peab ikka kodus ka tort olema.
Eks siis homme hommikul äratame neiu üles ja vaatame,kas ta üldse nii vara hommikul meid jutule võtab.Lihtsalt õhtul läheb tema vanaema juurde,mina restorani sünnipäevale ja Margusel on töö juures paar sünnipäevalast,kes tahavad meelespidamist ja lubasid välja teha. Selline kibekiire päev meil.Pole aega oma pere seltsis rahulikult tortigi süüa...

1 kommentaar:

Katrin ütles ...

Imeilusad kalad, nagu päris kohe ! Ja tort on väga ahvatlev...njämma :))