reede, 3. juuli 2009

Diagnoosid saadud

Arstil käidud. Minu on siis viiruslik kurgutõbi, nagu angiin või ma ei teagi, igatahes veres on põletikunäitajad oioi kui suured(arsti sõnad). Antibiotsikuur peal, enesetunne juba täitsa hea.
Sandra aga ei suutnud enam eile õhtuks üldse suud lahti teha. Öösel õnneks magas terve öö, mida pole ammu juhtunud. Diagnoos- mädane angiin. Ka temal antibiotsikuur peal. Saame nüüd rahus nädalavahetusel kodus olla ja tantsu-ja laulupidu vaadata.
Küll oli tore täna saata pakk teele Saksamaale, sees meie särgid ning minu disainitud armas vöö-/õla-/kaelakott.
Sama tore oli enne tantsupidu telekas näha ETV reporterit, kes tantsupeolisi küsitles. Mis siis temas erilist oli ? Aga vat see, et tal oli seljas meie disainitud ja trükitud "Vikerkaare" särk. Et siis vist mina olen talle selle müünud või vähemalt mõnele tema tuttavale. Mujalt ju neid ei saa kui ainult meie käest otse.
Vahva oli ka täna hommikul postkastist leida juulikuu Kodukiri ning seda sirvides taas komistada nn.oma asjade otsa. On ikka ilusad küll, endalgi tore vaadata ajakirjas neid pilte.
Paar ideed on veel teostust leidnud aga tahavad veel tuunimist.
Huvilistel palun pidevalt jälgida ARTKE BLOGI

Igatahes olgem rahvuslikud nii sellel nädalavahetusel kui ka edaspidi igapäevaselt!

4 kommentaari:

Katrin ütles ...

Hirmsad haigused. Nii paha on kesk suve sedasi haige olla :(
Head paranemist teile!!!

Jaana ütles ...

Mis muud, kui kiiret paranemist! Aga, kas tead, et haigused võivad olla seotud sellega, et sul on mega kiired ajad ja nyyd lihtsalt pead aja maha võtma...

Anonüümne ütles ...

Olge tublid ja saage ruttu terveks!

Gixy ütles ...

Oleme tublid ja loodan,et saame ruttu terveks. Olemised juba palju paremad !