teisipäev, 4. mai 2010

Maikuu


Uh, mis kohutav ilm meid täna tabas. Üritasin Sandrat üles ajada, et lasteaeda sättida a no asjata. Laps nii magusasti magas. Lausa kahju oli teda sakutada. Kuna ta sellele ei reageerinud ja silmad tegi lahti hoopiski meie pere meesisik, siis vaikselt arvas ta, et las laps magab, ta kella 15ni kodus. Nii ma siis hommikul üksi läksin. Täna oli palju sebimist. Veidi kontoris olemist, seejärel arenguvestlus lasteaias. Sain taas teada, et Sandra on jätkuvalt tubli ja asjalik ja omab konkreetseid mõtteid ja on hea sõnavara ning grammatikaga. Samuti meeldib tal teisi suunata ala sina teed seda ja nüüd teeme nii jne. Väike direktor meil kodus kasvamas.
Peale arenguvestlust tulin koju ja võtsin lapse endaga kaasa. Tegin töösõite. Sandral meeldib autos kaasas sõita ja nii ta ei sega ka mind. Saime vajalikud asjad aetud.
Õhtul käis laps maabermajas külas lasteaiakaaslasel. Homme ikka lasteaeda, kuna rühmal kavas minna mänguasjamuuseumisse.
Nädala lõpus on emadepäev. Ma suurt tähistamist ei plaani. Vaja maale minna kui ilm vähegi lubab. Need, kes aga emadepäeva veidi rohkem tähistavad ja ehk mõnda kingitustki vajavad, need võiksid piiluda me kodulehele www.artke.ee
Meil seal üks uus muster ja palju uusi tooteid.

1 kommentaar:

viki ütles ...

Eriti tubli tibi kui kannatab autosõitu :)
jaaaaa vaatasin neid uusi asju, niiiii ilusad :D