pühapäev, 22. aprill 2007


Aeg lendab.Ja nagu igaüks juba arvatavasti omast kogemusest teab,toob kevad ja päike tegemisi ja käimisi aina juurde.Nii ka minul.
Õhtuti siiski teleka taga istudes on jäänud natuke aega ka käsitööks.Munadepüha ajal sai kiirelt valmis tehtud üks kuumaalus.Kuid kuna alustasin siiski liiga hilja,ei saanud see veel kaunistusi külge ja ei rännanud kingituseks.Tahtsin ämmale viia.Tegin ta muidugi valmis ja läksin veidi hoogu.Nüüd ei teagi,kas seda üldse otstarbekalt kasutada saab.Pilt tuleb uuesti teha-õhtuhämaruses ei jäänud hästi pildile.
Vaatasin,et paljud isetegijad muudkui heegeldavad bikiine.No otsustasin minagi selle ära proovida.Praegu on siis käsil rinnahoidja,mis hakkab juba vormi võtma...Eks näis,mis välja tuleb.Kui mujale ei kõlba,siis oma suvilaaias saan ikka kasutada.
Täna otsustasin kaane pealt ära võtta oma nö.uuel õmblusmasinal.Minu jaoks uus,tegelikult vana(pärit mu vanatädi käest).Tegemist siis musta korpuse ja elektrilise jalaga õmblusmasinaga,nimeks vist PMZ.Pusisin selle kallal üle tunni,ent õmblema ma teda ei saanud.Osad olid seismisest kinni jäänud(tolm,õli jne).Mees õlitas ja puhastas ja kõik hakkas hästi liikuma.Ent vaatamata ponnistustele,tekib riide ja jala vahele niidipusa ja õmblust riidele ei ilmu.Tundub,et kas nüüd olen suure katsetamise peale ikkagi niidi valesti pannud või on selle alumise asjandusega(alumine niit ja selle jooksmine või see hambuline tald,mis riiet nihutab)miskit viltu.Nüüd mõtlengi,et kust abi otsida.Internetist juba leidsin õmblusmasinate parandajate kontaktid.Või peaks siiski uue masina endale soetama.Samas olen väga harv õmbleja,otsest vajadust uue järele nagu pole.Kui muud üle ei jää,siis teen pildid ja panen siia üles,ehk oskab mõni tark inimene asjalikke kommentaare jätta.
Pilte ei hakka enam öösel tegema.Üritan järgnevatel päevadel sellega tegeleda.Seniks aga päikest kõigile!!!

3 kommentaari:

Katja ütles ...

kuuma-alus on mõnus. Mis materjalist heegeldasid? nii ilusate köögi-aksessuaaride puhul ei julgegi potti sinna peale toetada.. rikub muidu kähku ära...

Gixy ütles ...

Kuumaaluse tegemisel kasutasin kodus olevaid lõngasid,mis 100%akrüül-Helen ja Caprice(vist,ei viitsi kapi otsa vaatama minna...)Täna leidis see kuumaalus ka uue omaniku.Sõbranna korter on remondi läbi uue näo saanud ja seda uudistama minnes võtsin oma käsitöö kaasa.

Anonüümne ütles ...

good evening wanted to inform u all a tip on how you can save some money monthly, Getting a conversion
kit for your vehicle will save you hundreds of dollars on gas by switch to an american made fuel 'Ethonal'.
More americans are upgrading their vehicles to support both fuel types and buying ethonal to fill up your vehicle.
Ethonal is not only an American made fuel, which you'll be support our economy alot more than buying fuel
that we have to import making us more depended on foreign supplies.
Run your vehicle on a [url=http://www.e85converterkits.com]e85 Conversion kit[/url]