pühapäev, 30. oktoober 2011

1.pidu


Eile pidasime esimest korda vaikselt Sandra sünnipäeva. Nö oma pere.
Väike soe toit, tort ja veidike istumist, ei midagi erilist.
Õhtul sai sünnipäevalaps veel issiga mürada ja vahvat sõnamängu mängida(issiga mürades hakkasid ütlema sõnu, kus D täht sees ja Sandral tuli ikka oma ea kohta väga hästi see välja). Magama saime suht hilja. Meie agar issi läks vabal päeval jälle tööle ja me Sandraga ärkasime ikka pühapäeva kohta vägagi vara. Uue kella järgi siis peale 7 juba. Mõtlesin just eelmisel õhtul, et homme hommikul magan ... no miskit ei tuld välja. Nüüd on kell 13:39 ja mul on nõud pestud, Sandrale väikseks jäänud riided sorteeritud, 2 masinatäit pesu pestud ja kuivama pandud, lastega(oma laps + lasteaiakaaslane kõrvaltmajast) u 2h pargis jalutatud, oldud ja nüüd palusid lapsed, et kas nad võivad meile mängima tulla. Lubasin.
Nemad mängivad, ma veidi vaatasin netis ringi ja nüüd peaks minema lõunasööki vaaritama ja homseks sünnipäevapeoks ettevalmistusi tegema.
Sandral on sellel aastal esmaspäeval sünnipäev(ta sündis ka esmasp) ja neiu kindel soov oli, et sünnipäevapidu peab ikka õigel päeval olema. Kuna oli võimalust, siis nii ka saab olema. Ega ma homme väga tööd saa nagu teha...

Kommentaare ei ole: