reede, 7. oktoober 2011

Mõnus reede

Mulle meeldivad reeded. Vahel on nad kole kiired, vahel rahulikud. Täna oli õnneks rahulik, täis tegemisi, ent sai paljudel asjad nö otsad kokku tõmmatud või vahefinišisse jõutud. Õhtuks sain oma meilid ka peaaegu nulli nö. Tavaliselt lohiseb ikka miski 10 meili vähemalt, mis vajaksid süvenemist ja aega.
Õhtul helistati mulle, et laps ei olnud nõus lasteaiast koju tulema. Et tal on vaja veel teistega õue minna ja seal mängida. Jäin siis minagi kauemaks tööle ja laps oli täna rühmas viimane. Ta ei olnud sellest sugugi häiritud, pigem häiris teda see, et issi uuesti ei tulnud. Aga kuna issi oli kella 5st hommikul tööl olnud, ütlesin,et teisele ringile lähen ise kui töölt tulen. Tore kui lapsele lasteaias nii väga meeldib.
Õhtul meeldis mulle aga teleka ees diivanil teki all. Ma vahel ikka luban endale selliseid hetki. Korra käis mõte peast läbi, et otsiks vardad ja hakkaks kuduma aga mõttest kaugemale see ka täna ei arenenud.
Homme loodan, et natuke on ikka ilma ka, et saaks maal ära käia. Lubasin naabripoisi ka kaasa võtta kui läheme. Siis lastel koos lõbusam.

Kommentaare ei ole: