laupäev, 29. september 2007

Meil lapsega juba mitmendat päeva tõbi kallal.Oleme nohused-köhased.Õnneks midagi väga hullu pole,et saame ikka tsipake õues ka käia,värske õhk on ju hea.
Eile tegime u 3tunnise jalutuskäigu Kadrioru pargis.Korjasime kastaneid ja tammetõrusid,vaatasime puid ja jalutasime niisama.Peetri ringi peal olid mehed,kes tegelesid kaevamistöödega,et saaks valgustusposte panna.Üks tore mees pakkus lapsele kommi.Sandra muidugi peitis end minu taha.Onu andis siis kommi minu kätte.Laps rääkis pärast mitu korda,et onu andis kommi.Oravat nägime ka.Silkas üle rohuplatsi ühe kuusepuu otsa,kus asus käbidest seemneid sööma.
Käsitööst nii palju,et ühel päeval õmblesin kokku ühe toolikatte ja mõtlesin proovida ka padjapüüri tegemist.See viimane on veel pooleli.


Pooleli on ka randmesoojendajad.Nende tegemise idee tekkis kui sattusin Seppäläs nägema ilma sõrmedeta kindaid.Alguses mõtlesin nad endale osta,siis aga tekkis idee,et proovin ise midagi valmis teha.Lõnga peaks ju kodus olema ja kuna pole neid enne teinud,siis uus ja huvitav teha ka.Kui valmis saan,siis tulevad pildid ka.Olgu öeldud,et tulevad sellised lihtsad,värviks must,et sobiks ükskõik millise riietuse juurde.
Täna peaks suvilasse sõitma ja seal veidi teistmoodi käsitööd tegema,st aiatöid siis.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Jõudu sulle su toimetustes! Sa ikka jube varajane laupäevahommikuti :P