teisipäev, 16. oktoober 2007

Sallkrae

Nagu ma juba enne kirjutasin-tegemisel oli sallkrae.Niih,valmis sai.Mulle meeldib,eriti see kirju lõng.Tegemist on Red Heart Lisa Color(nr.91).Leidsin seda Kangas Ja Nööbi Kadaka tee kauplusest.Kahjuks oli seda seal vaid 1 tokk ja nüüd murran pead,et kust seda juurde saada.Kes teab,palun jagage inffi.
Lapsele vist meeldib sallkrae samuti.Kui vahepeal proovisin,siis kätte sain selle tema kaelast vaid kisaga.Ju siis oli hea mõnus.Nüüd tahaks midagi veel sinna juurde teha,nt mütsi,ent lõnga napib.Niigi võtsin sallkrae tegemisel kasutusele Novita Heleni beezi lõnga,et natukenegi seda kirjut rohkem järele jääks.



Fotokast leidsin veel mõned pildid.Neile on jäädvustatud me laupäevaõhtune tegevus.Nimelt voolisime lapsega koos tema tahtmisel kilpkonna.Kui küsisin,mida teeme,siis vastus oli,et kilpkonna.Ja kes asus kõige tõsisemalt asja kallale? Lapse issi muidugi,seevastu emme tegi nö lastepäraselt selle loomakese.


Ausalt,tegelikult ma oskan ikka paremini,proovisin lihtsalt lapsele näidata,kuidas need plönnid omavahel nii kokku panna,et tekiks kilpkonn.
Homme õhtul jälle maalima,jeee.Põnev.

1 kommentaar:

Jaana ütles ...

Mõnus lugeda, vähemalt terved olete. Meil käib üks kisa ja möll päev läbi. Otsin neile tegevust ja mitte ei saa neid kuidagi mängima. Mänguasju nagu on ja andsin vahepeal ka ära pandud mänguasjad kätte, aga vat ei mängita. Lihtsam on ju üksteist loopida ja üleüldse turnida igal pool. Meil igapäevaga haigus aina süveneb, ei teagi mis värk on. Mõtlen, kas võtta arstiga ühendust või mitte ...