laupäev, 29. märts 2008

Niisama

Eile käisime Sandraga hommikupoole taas õues lund lükkamas ja vabastasime lume alt mõned parkimiskohad,keegi teine ju ei tee miskit head ja kasulikku siin majas.Seejärel jalutasime poodi piima järele.Muuseas sai ostetud ka 2 tseburekki ja pakike vahukomme.Kodus maitsesid mõlemad head.Kõht täis,tegin natuke koduseid koristustöid.Sandra üritas lõunaunele jääda,ent see ei õnnestunudki.Lubasin tal siis peale mitmetunnist oma toas olemist pidžaama koduriiete vastu välja vahetada.Uskumatu,ent laps polnudki õhtul väga võimatu.Tavaliselt on ta suht võimatu kui päeval maganud pole.Lesis mõnusalt kott-toolis ja vaatas telekat.Lõpuks vajusid silmad kinni.Issi tahtis lapse süles voodisse viia,ent Sandra ärkas ja ütles:´´Ma saan ise ka.`` Ja pistis oma toa poole punuma.Nii vahva.Margus läks talle järele,ent juba kostus toast,et mine ära,mine ära.Sandra tahab vahel kõike ise teha ja siis ajab meid niimoodi minema.Enne ikka ütles kogu aeg LÄHE ÄRA,nüüd on see MINE ÄRA vastu välja vahetunud.
Minul hakkas eile haav valu tegema.Arst oli ju mu käest küsinud,et kas saan dreeni ise reedel välja võtta-Ent kuna ta oli hoiatanud,et see on valus,siis jäi kokkulepe,et ta võtab siis ise esmaspäeval,siis kui niididki.See mõte aga vaevas mind ja nii ma siis vannitoa peegli ees seda dreeni ettevaatlikult sikutama asusingi.No miski 1,5cm jupi sain kätte,siis hakkas valus.Lõikasin selle jupi ära ja rohkem kätte ei saanud.Kes ikka tahab endale haiget teha.Õhtul üritasin veel sikutada,ent ikka valus ja haav tuikaski terve õhtu.Külm hakkas ka.Toppisin dressipluusi selga ja ronisin teki all,ikka külm.Teised oli T-särgi väel ja ütlesid,et mul pidi miskit viga olema.Nojh,eks ongi.Vahepeal siiski suutsin heegelnõelaga heegeldamisliigutusi teha ja öösel sai valmis puuvillane suvemüts lapsele.Lõng aga kahjuks plekiline/laiguline ja mütsil sees tumedamad kohad.Seega,müts läheb kasutusele suvilasse.Täna tahan uut alustada.
Õues meil täna juba käidud.Muidu ilus ilm,ent kohati väga tugev tuul ja see mulle kasulik ei ole.Jalutasime natuke kodu läheduses ja kuna õues on tuul ja käia üsna libe,arvas Sandra,et lähme tuppa tagasi.Tulime ja nüüd lebotame siin.

3 kommentaari:

Jaana ütles ...

Reedel küsib kasvataja mu käest, et kes on Sandra, kas õde? ma ütlesin, et smario sõbranna. ta oli päev otsa rääkinud, et sandra käib lasteaias ja potil ja tema mänginb koos sandraga. laupäev ta juba nõudis sandrat. nii et peate külla tulema.

Gixy ütles ...

Appi kui vahva.Näe,räägib ja võtab ehk eeskujugi(lasteaiast rõõmu tundmine ja potil käimine).
Võtame plaani,reedel?

Jaana ütles ...

Sobib:)