esmaspäev, 12. mai 2008

Kodused

Eile õhtul hakkas siis jälle pihta.Silmad jälle plägased ja lisandunud pisut köha.Laps ei saa öösiti magada,ärkab ja lihtsalt röögib ja karjub ei taha,ei taha.Mitte ei saa aru,mis see nüüd siis on.Juba kaks ööd järjest u 30min.Kui kuskilt valutaks,siis nagu näitaks ja räägiks,vähemalt enne on alati nii teinud. Issi meil ka samasugune,st silmad põletikus ja köha. Täna tunnen minagi,et olemine pole just kiita aga võib-olla on põhjuseks ka uimane vihmane ilm(kuigi praeguseks juba taevas sinine) või see,et maal sai mitu päeva järjest tööd teha vihutud. Tegin mõned pildid ka.Päikselised iludused:

Valged ja oranzid iludused:

Liivakast on lapse lemmikpaik:

Väike abiline tööhoos,nimelt aitas Sandra vanaemal lisaks herneste külvamisele ka pojenge kinni siduda:

Kui muru niidetud,siis aed kohe tunduvalt ilusam.Muru sees paistavad augud,ma nimelt juurisin võililli välja.Ja mõjub,sest eelmine aasta oli neid tunduvalt rohkem.Juurisin ka eelmisel aastal.

Suurim priimulanurgake mu aias:

Uus maasikapeenar,kahjuks külvas muruniitja peenra rohuga üle,et pole just kõige kaunim:

Eile ja täna sain aega ka pisut käsitööd teha.Valmis järjekordne heegeldatud suvemüts.Telliti ühele poisile müts,ent mulle tundub,et võiks pisut suurem olla ja teen arvatavasti uue.

Tegelikult sai täitsa vahva müts,materjal ju ka iseenesest kallis ja ilus.alustan siis järgmist,mis mul muud täna ikka teha. Eks oleks,aga ei jaksa.
Ja emadepäevapidu jääb lasteaias ka meie poolt nägemata/pidamata,millest on mul muidugi äärmiselt kahju.Tegelikult võiks ju minna ka,sest otseselt haige laps nagu pole,ent igaks juhuks jätame minemata.

Kommentaare ei ole: