teisipäev, 23. september 2008

Kasulik päev

Täna oli igati kasulik päev.Pool päeva siblisin ringi.Siis korraks koju,väike pesu ja uued riided selga ning asusin kaupa autosse tassima.Sõitsime Kaluri Mängutuppa,kus toimus lasteriiete/lastetarvete kirbuturg.Müüsin oma lapse riideid ja sinna kõrvale ka lasteraamatuid.Äri oli tulus ja asju jäi vähemaks ning mina ülirahul.Tasus minna.Kahju,et neid tihemini ei ole.

3 kommentaari:

Gixy ütles ...

Me kusjuures eile just sõbrannaga,kellega koos käisime,arutasime,et peaks vist ise midagi korraldama.Muidugi eelnevalt tuleks uurida,kas tulijaid üldse oleks nii müüma kui ka ostma.Eks tihti jääbki see just ruumi või koha taha.
Netis müümine on tihti vägagi aeganõudev.Siiani olengi selle kaudu oma kraami müünud.

Anonüümne ütles ...

Mõte väga hea.Tuleksin isegi sinna müüma/ostma, Kusjuures seal peaks olema siis ka nurgak kus lastel oleks tegevust.sest tihtipeale ei saa lapsi ju kuskile jätta .aga mõte väärt,ning ootan sinu teostust (Y)

Jaana ütles ...

Hmm... mõte hea! Kuna mul pole aega igapäev oma müügikuulutusi uuendada (perekool ntx), siis hää meelega tuleks müüma. ma hakkan riietesse ära uppuma, sest neti kaudu ikka raske müüa, peab ikka tohutut reklaami tegema koguaeg...