reede, 26. september 2008

Kristiine laat

Lubasin,et kirjutan sellest veidi.Ise kuulsin sellest ühelt natuke tuttavalt inimeselt,kes läheb sinna omatehtud seepe müüma.Tema äri KODULEHT. Otsisin internetist ürituse kohta infot ja leidsin sellise lehekülje. Lugesin seda infot ja mulle tundus kahtlane,kas minu pakutav kaup sinna üldse sobib.Helistasin ja saingi vastuseks,et raamatud ei kuulu müüdavate asjade alla.Samas aga soovitas telefonile vastaja mul siiski isiklikult helistada ürituse korraldajale.Vastas väga meeldiv meesterahvas.Kuulas mu ära ja ütles,et eesti kultuuri me toetame kindlasti.Milline meeldiv suhtumine.Registreerisin end ära ja homme lähen siis laadatama.Üllatav on see,et Kristiine Linnaosavalitsus korraldab sellist üritust juba mitmendat aastat ja ikka veel on see nii müüjatele kui loomulikult ka ostjatele tasuta. Samas näiteks nädalavahetusel toimuva Pere Ja Laps üritusel osalemise eest küsiti firmadelt tuhandeid ning ostjad/ringivaatajad peavad samuti sinna minemise eest raha välja käima.
Täna käisin tiiru kesklinnas ning siis Ülemistel.Auto jätsin koju ja liikusin ühistranspordiga.Vahelduseks mõnus,kogu aeg küll ei tahaks.See kottide käe otsas tassimine on ikka jube.Viru Keskuse Tiimarist tahtsin osta käsitöövilti aga seal oli värvivalik nii-nii väike.Kaubamaja toidumaailmast sain kõvera suvekõrvitsa.Just kõvera,sellist ma just otsisingi.Hiljem näete,milleks. Linnast võtsin suuna Ülemistele.Sealse Tiimari ostsin punasest käsitöövildist tühjaks.Seal polnud jõuluteemalisi kaunistusi.Virus oli aga sealt ei ostnud,mõtlesin,et võtan kõik ühest kohast,siis saab asju materjali peal sobitada ja vaadata.Noh,nende asjadega veel veidi aega aga mida varem,seda parem.Jaana andis mulle järjekordse tellimuse sisse.
Vähemalt mõtetes tuleb varakult valmistuda.
Küsimus suurele ringile- andke ideid,milliseid mänge või mis tegevusi saaks teha rannas sügisesel hooajal? Mõtlen siis tegevusi,millest saaks ka lapsed osa võtta või siis mida ainult nemad võiks seal teha.Kõik head ideed teretulnud.Endal paar mõtet juba on aga nendest esialgu vaikin,sest esialgu veel selgusetu,kas mu plaan ka teoks saab. Salapäratsen siin täna....

2 kommentaari:

Jaana ütles ...

ahhaa, tabasin ära mida plaanitsed :P aga ilmaga peab ju vedama v mis`?

Katrin ütles ...

Rannas meeldiks lastele liivale joonistada ja kivikesi või oksi vette loopida :)Või siis ämbritesse teokarpe jm huvitavat koguda, pärast võiks vaadata, kes mida leidnud on. Pallimängud oleks vahvad suurematele lastele. Teate-võistlus.