neljapäev, 25. september 2008

Leidsin pilte

Täna haarasin fotoka endaga hommikul kaasa ja kui ma õhtul fotod arvutisse tõmbasin,leidsin sealt mõned unustatud fotod.Sealhulgas ka paar klõpsu,mis sai tehtud Palamusel suurel Paunvere laadal.Niiviisi ma seal siis seisin(vahepeal muidugi istusin ka):
Järgmine väliüritus,kuhu plaanin minna,on sellel laupäeval toimuv Kristiine Sügislaat.Katsun sellest homme pikemalt kirjutada kui aega jagub.
Täna tegin lapsele lasteaiavaba päeva ning sõitsime sinnasamasse mängutuppa,kus ma paar päeva tagasi kirbukal käisin.Mulle see mängutuba meeldib,sest olemas suur turvaline batuut,liumägi ja lastel on seal ikka ruumi ka.Endalgi mõnus istuda.Sandra sai end nüüd natuke tühjemaks hüpata.Veetsime seal paar tundi.Mina pusisin oma mitu korda lõpetatud mütsi kallal.No ei meeldinud mulle see mütsi lõpp ja siis muudkui harutasin ja tegin uuesti.Nüüd vist nii jääb.Sobib nii mulle kui ka vajadusel lapse pähe:





Müts juba õues ära ka proovitud,täitsa hea.Me just tulime tagasi Kadrioru sünnipäeva pidustustelt.Parki oli üles pandud tuhandeid küünlaid ja sadu tõrvikuid,mängis muusika,olid esinejad ja kõige lõpuks ilutulestik.Rahvast nagu murdu,ei saanud lapsel kohati üldse lahti lasta (kuigi ta tahtis kogu aeg),sest siis oleks ta kohe kadunud olnud.Ühe platsi peal olid valguspallid maas ja lastele meeldis neid edasi lükata.Palju seda muidugi teha ei saanud,sest nad olid juhtmetega vooluvõrgus kinni.Osad puud ja põõsad olid ka saanud valguskatte ja need olid nii vahvad.Sandra puges ka nn.helendavate põõsaste alla ja siis rõõmsalt piilus sealt välja.Üks fotograaf tabad hea momendi ja tegi Sandrast kohe mitu pilti järjest nagu kuulipildujast.Siis ütles meile,et võib-olla pannakse laupäevasesse Päevalehte.Peab siis igaks juhuks vaatama või ostma.Tore oleks ju oma lapse pilti ajalehes näha.
Aijaa,päeval käisime veel mere ääres ka.Sõitsime Viimsist linna poole ja meri oli nii ilus ning keerasin ranna lõpus olevale teele.Parkisime auto ning läksime Sandraga randa jalutama.Küll oli mõnus.Korjasime looduslikke materjale,sest meil vaja järgmisel nädalal miskit isetehtud "nunnunäitusele" viia.Väike mõte juba liigub.
Paar klõpsu ka mälestuseks.




Seega oli meil selline mõnus vaheldusrikas päev.Homme taas argisemad toimetused.

5 kommentaari:

Jaana ütles ...

teil vaffad tegemised nagu ikka :)

Kle, mul tekkis 1 mõte. Käies lasteaias koosolekul, arutati seal juba jõuluvärki ja päkapikusokkidest oli juttu. Pandi südamele, et kuna kipuvad ühesugused olema sest poest ostetud, et nimed peal. ja sealt tekkis mõte, et kas sa viitsid/oskad meile tellimuse peale teha 2 sokki lasteaeda, kuhu siis päkapikunänn sisse mahuks? Sul muidugi megakiire koguaeg, aga igaksjuhuks küsin...

Jaana ütles ...

Appike, kui hea, et mängutoast juttu tegid. Pidin juba ammu uurima, palju maksavad mängutoa rentimised. On mul ju väike plaan junsu sünnat kuskil pidada. vaatasin just, et Tabasalus on uus mängutuba... peaks sinna mängima minema, a pole kellegagi minna, sest pliksid veel väiksed sellise ürituse jaoks :P www.mangukas.ee - mis arvad sellisest kohast?

Gixy ütles ...

See sokiasi on täitsa mõeldav.Kas see peaks olema õmmeldud või oleks huvitavam kui ta oleks hoopis heegeldatud/kootud ja mis suuruses umbes?Lähevad kuskile rippuma?
Mängutoa rendid jäävad sinna 1500kanti.See siis tavaliselt 2-3h.Mul tekkis ka eile mõte kui vaatasin last lustimas.Vajab veel pisut läbimõtlemist.

Gixy ütles ...

See mängtuba tundub piltidelt täitsa ok.Galerii järgi ei saa muidugi aru kui suur ta on jne. aga käi tsekkamas.Lastele jaguks toimetamist kindlasti.

Anonüümne ütles ...

See esimene rannapilt on väga ilus!
Müts on tore palmikuline :) Minu üks müts tuli ka palmikutega ;)