laupäev, 29. detsember 2007

Aastane



Maha magasin...Mille? Oma blogi sünnipäeva.Eelmisel aastal 25.detsembril veetsin kodus esimest jõulupüha ja ju mul siis veidi igav oli,et hakkasin seda asja uurima ja proovima.Olen õnnelik selle üle,et ma seda tegin.Hea koht oma mõtete ja läbielamiste kirjapanekuks ning oma käsitöö eksponeerimiseks.Inimesed vajavad tunnustust,häid sõnu ja kiitmist ning on äärmiselt tore kui keegi viitsib vahel neid jagada.See annab jõudu ja tahet edasi tegutseda.
Aitäh kõigile,kes on võtnud aega kommenteerimiseks.Kes seda veel siiani teinud pole ja niisama vaatamas,lugemas käivad-julgemalt,julgemalt.
Saavutanud pole viimastel päevadel midagi.Olen tegelenud muude asjadega ja polegi viitsimist olnud miskit nokitseda.Aasta lõpp on väsitav.Ilmad ka muidugi sellised,et detsembrist on asi ikka äärmiselt kaugel.Vastik vastik hall,porine ja niiske.Üldse ei tõmba õue.Täna sai käidud korra kesklinnas vanaemal külas.Koju tagasi jõudnuna kõht täis söödud ja kerisin mõnusasti teki alla ning isegi vist magasin u pool tundi.Magama oleks pidanud tegelikult sellel ajal hoopis Sandra,ent tal oli sada muud asja vaja teha.Viimastel päevadel keerleb meilgi trall magamamineku ümber.Päevauni saabub hiljem,ööunne jäädakse alles keskööl(kuigi suuname teda sinna juba u kl 21st alates).Lapsel oleks nagu mingi uus sisu pandud või siis vähemalt patareid.Tatsab ja möllab ringi,kõigele vaidleb vastu jne.Enne väsivad lapse vanemad kui laps ise.Oeh.
Aga kõige selle möllu sees suutsin täna ühe koogi küpsetada.Täitsa hea kohupiimakook sai.Peab vist aasta viimaseks päevaks ka miskit sellist tootma.
Nüüd aga suund voodi poole.Ei ole täna minu päev.
ILUSAT AASTA LÕPPU!!!!

Kommentaare ei ole: