kolmapäev, 31. detsember 2008

Käsitöölised lõpetamised

Olen viimastel päevadel tubli olnud. Valmis saanud mitmed mütsid ja eile lõpetasin lõpuks ometi ära kauaseisnud vesti. Vest ise oli valmis aga vajas äärte viimistlemist.Üks rätiku äärepits tahaks ka veel sutsu nokitsemist,eks vaatan,kas jõuan ehk sellegi veel sellel aastal ära lõpetada. See aasta lõpp annab justkui lükke,et uude aastasse puhtalt lehelt.Tegelikult on mul ühes kotis veel paar asja,mis pooleli aga need las olla.
Aga nüüd siis näitan ka.
Müts nr.47 "Merelaine":

Müts nr.48 " Jäätisekokteil" :

Müts nr.49 "Väike Kilpkonn":

Mütsid kõik sobilikud peaümbermõõdule 46-50(52)cm ja momendil otsivad kandjaid.
Minu kaua tehtud kaunikene:

Laps jäi pildile koduses olekus,st juuksed sorakil ja suu shokolaadine aga nii ta meil siin ringi tuuseldab. Täna hommikul oli ta nii tubli. Kuulsin kuidas tuli vaatas meie magamistoa uksel,et kas me magame ja läks siis suurde tuppa multifilme vaatama. Hea laps,ei tule meid üles äratama,vaid toimetab ise seni kuni keegi ärkab. Oli isegi pidžaama koduriiete vastu ise vabatahtlikult ümber vahetanud. Kui tahab,oskab vägagi asjalik ja tubli olla. Sai mu käest hommikul kiita ka. Issi käest palus ilusasti kommi ja shokolaadi ja käis minu käest küsimas,et kas võib kommikarbi lahti teha. Lubasin.
Eile õhtul tegin natukene tänaseks kooki ka. Väiksem koduseks proovimiseks,suurema võtame külla kaasa. Väga mõnus maitsev sai. Keele viib alla. Sisuks piparkoogid,küpsised,kohupiim,hapukoor,pohlamoos.Kena näeb välja ka:
Varsti tuleb mul uuesti kooki teha,sest Margusel sünnipäev tulemas.
Aga nüüd pean natuke asju kokku panema ja kodus veel viimased vajalikud toimetused ära tegema.
Soovin kõigile ilusat aasta lõppu ja mõnusat aastavahetust!!!

5 kommentaari:

Jaana ütles ...

Parimad soovid meiegi poolt!

Jaana ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Jaana ütles ...

Parimad soovid meiegi poolt!

Jaana ütles ...

Parimad soovid meiegi poolt!

Anonüümne ütles ...

can you email me: mcbratz-girl@hotmail.co.uk, i have some question wanna ask you.thanks