laupäev, 14. juuli 2007

Laps ikka veel haige,palavik kõigub 37-38C vahel.Kõht veidi lahti ja tundub,et kikud taas tulemas.Ja nagu kiuste on nüüd päikesepaistelised ilmad.Pidime Aegnale minema aga esialgu saatsime sinna vaid meie pere meespoole.Saab teine natuke omaette olla ja meistki vähe puhata.Mustikaid lubas ka vaatama/korjama minna.
Lapsel aga käis täna külas tema tädi,st minu õde.Sandrale ta kohutavalt meeldib.Kui kuulis,et tädi Melli(nii ta teda hüüab)on tulemas,oli paugupealt nõus oma mänguklotsid toas kokku korjama ja käis aga ukse juures vaatamas,et kas juba tuleb.Tuligi....neil oli tore.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Junsul tõusis ntx eelmisel nädalavahetusel 39 palavik, nii et tulime sünnalt öösel ära. pühapäeva õhtul sõusis 40,1 kraadi :( Kõht oli lahti. Kikusid oli 2 silmahammast uut, aga need olid juba väljas ja tegelikult nendest ei oleks tohtinud palavik tõusta. Igatahes teisipäevaks oli ta terve ja 1 silmahammas hetkel veel puudu ega ta muidugi koguaeg lase ka vaadata, siis kui tuju on. Ila hakkas ka voolama, arvan siiski, et kikud. purikad taga ka ju veel puudu, a sinna juba nii lihtsalt ei pääse ligi ...

Saage terveks!