kolmapäev, 27. august 2008

Nuku magamistoa remont

Kuna Sandra kööginurk sai tõstetud Pipi majja,siis jäi endine köök tühjaks ja nuku sai endale oma magamistoa.Tahtsin tegelikult selle suure pappkasti toast välja visata aga laps ei lubanud.No ok,las tal siis olla kohti,kuhu pugeda.
Paar päeva tagasi käis peast läbi mõte,et nuku uues toas tuleks siis natuke remonti ka teha.Mõeldud,tehtud.Käisin materjali otsimas ja ostmas.Sõber loovutas mulle oma tagavaradest kena tapeedirulli.Ta saab selle tagasi,sest mul kulus seda u 1,5m. Hea tapeet oli,sest liim juba taha pandud.Pidin vaid märjaks tegema ja saingi juba kleepida.Ääred muidugi tegin pva-liimiga üle,et kindlamini püsiks.
Nuku tuba enne:
Kõik sai esikusse niiviisi valmis pandud:
Peagi oli tapeet seinas:
Siis klopsisin omavahel kokku 2 kodust leitud pulka.Natuke kehva konstruktsioon,kuna kisub veidi viltu aga no pole hullu.Tükike sobivat kangast ja vahvate liblikapesupulkadega sättimist ja oligi baldahhiin valmis.Alguses mõtlesin,et õmblen ääred ilusasti ära aga siis tegin otsuse,et milleks ennast vaevata.Keerasin ääred kahekorra.Laps ju vaevalt,et seda õmblustööd oluliseks peab.Kaunistuseks sättisin kangale Tiimarist ostetud liblikad ja tõstsin nuku magamistoa uuesti Sandra tuppa.Nukul meil nüüd selline magamisnurk:
Seest:
Ise olen peaaegu rahul.Häirib vaid see viltukiskuv pulk.Äkki suudab Margus miskit parandada. Igatahes rahalised kulutused olid järgnevad:
pesupulgad liblikatega 24,50
roosad dekoratiivsed liblikad 25,00
pva-liim 14,50
Kokku siis u 65.- Ja tegelikult oleks ka täiesti ilma nende asjadeta saanud teha.Lihtsalt mõtlesin asja veidi armsamaks muuta. Loodan,et meeldib ka lapsele.Lähen talle varsti järele ja räägin,et kodus on teda ootamas üllatus.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga armas magamistuba :) Vaat kui odavalt saab lapsele rõõmu valmistada!

Gixy ütles ...

Saab-saab.Peab ainult natuke nuppu ja tahtmist olema.

Anonüümne ütles ...

Класс, Браво, ваша мысль очень хороша