pühapäev, 24. august 2008

Uus maja

Tulime täna linna ära,kuna maal sadas vihma ja maa on märg ja mudane.Vahepeal oli natuke vihmapausi ja pakkusin lapsele,et pane jope selga ja kummikud jalga ja mine õue.Tema aga vastas mulle väga konkreetsena,et ei taha.Margus tuli ka maale ja parandas sutsu me kasvuhoonet.Üks klaas oli alla vajunud ja vajas tagasi lükkamist ja toestamist.Marguse käes käib asi suts ja valmis.Pärast küttis ta sauna ja sain ka täna saunamõnusid nautida.Mõnus on saunas istuda kui õues ladistab vihma sadada.
Perekondlik otsus oli,et tuleme siiski täna veel linna,kuigi esialgu kaldusime esmaspäeva peale seda jätma.Margus siis sutsu enne ja me järgi.Kui mina Sandraga koju jõudsin,siis oli Sandra tuppa püsti pandud vahva majake.Nimelt hankis me hea tuttav(aitäh sulle Kätlin!)vahva Pipi maja me lapsele.Oi neid rõõmukilkeid.Kohe võeti kasutusele ja lubati minulgi siseneda.Kutsuti kohe mitu korda,et emme,tule ka.Panime siis majja kööginurga püsti ja meie maja Pipi ja Härra Nilsson paigutati ka kohe sinna.Ikkagi Pipi maja ju.Ja mis põhiline-Pipi täpiline hobune on seal ka...ja-jaa,seinale joonistatuna.See ajas lapse kohe rõõmust naerma.Meie vanast kööginurgast,mille ma suurest pappkastist tegin,sai nüüd nuku magamistuba.Täitsa vahva.Tea,kas peaks seda ka nüüd dekoreerima või muutma kuidagimoodi?
Enne oli siis selline:
Nüüd aga tühi kast,kus nukuvoodi sees.
Meie uuest majast siis ka paar klõpsu:

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

very cool.

Gixy ütles ...

Eks ta nii ole jah,et alguses huvitav ja siis jääb nö seisma.Aga pane varsti jälle püsti,siis taas uus ja huvitav.

Jaana ütles ...

Vaffa on tõesti. meil see aasta seda maja kokku ei pandudki ja ka telki see aasta keegi ei puutunud... v-o järgmine aasta, kuigi õues need asjad suurt lõbu ei paku ja toas pole kahjuks ruumi...

Katrin ütles ...

Väga lahe majake :)