laupäev, 22. november 2008

On idioote

Heh,harrasta veel tervislikke eluviise ja mine ilma autota tööle. Margusel oli vaba päev ja autot vaja ning jätsin auto talle ja ise sõitsin ühistranspordiga tööle.Päeval töölt tulles lipsasin sisse Lianni lõngapoodi ja siis sain Marguselt kõne,et selle aja jooksul kui ta jala postkontoris käis,on keegi me auto maja ees puruks sõitnud. Tulemus:
Jupid kahe auto küljest,mis lumes lebasid:

Jubedad jäljed olid auto ees ning silmnähtav põgenemistee kahe maja vahelt üle muruplatsi,kus tegelikult kunagi keegi ei sõida.Eks hakkas kiire,et keegi ei näeks.
Margus muidugi helistas kohe politseisse. Lubati tulla aga mõne aja pärast helistati tagasi,et nemad ei tule,kuna teist osapoolt pole ja nad ei saa midagi teha. Kui me neile autonumbri ütleme,siis on teine asi.No tere tore. Ajasin siis jope selga ja läksin õue ise uurimistööd tegema. Rääkisin inimestega. Ühe naise käest sain vastuseks,et ta nägi küll. Oli just autoga tulnud ja imestas,et miks see valge buss niiviisi kahe maja vahelt minema sõidab aga rohkem ei osanud arvata miskit. Ok,mul oli esimene niidiots käes-mis auto meie oma ära lõhkus. Kohe tuli pähe meie maja valge buss. Margus jalutas veidi edasi garaazide juurde,kus see buss seisis ja helistas mulle,et sellel ongi tagatuli katki ja auto juurest leitud tükid sobisid.Vanamees ise oli purjus. No on idioot,seepärast ta minema sõitiski.
Vanamees ajas,et ta ei tea midagi ja tuli meiega kaasa autot vaatama. Siis juba jutt muutus ning rääkis,et no me ju naabrid ja skolka hotses jne.et tema maksab remondi kinni. Siis jälle,et ta ei tea midagi. Igatahes helistasime uuesti politseisse ja edastasime bussi numbri. Ootasime ja ootasime,no ei tule kedagi.Helistasin siis ise uuesti politseisse ja ütlesin neile,et vanamees homme enam pole purjus,et äkki ikka saaks keegi tulla. Lõpuks siis tuligi.Õnneks oli väga norm politseinik ja vaadanud ja mõõtnud autode vigastused üle,ütles,et kõik klapib kenasti ja pole kahtlustki. Õuest leidsin veel ühe tunnistaja,kes kõike ka kinnitas.Vanamehel tuleb pahandusi,sest sündmuspaigalt lahkumine võrdub purjuspeaga sõiduga.Seda viimast ju enam kahjuks tõestada ei saanud,sest sündmusest oli möödas mitu head tundi.Ja keegi otseselt ei näinud,kas just tema roolis oli või mitte. Ok,vähemalt leidsime süüdlase üles ja nüüd tuleb kindlustusega asju ajama hakata.See aga tähendab seda,et mingi aeg peame auto käest ära andma. Ptui,kui vihane ma eile olin.Oli meil ju plaanis sauna minna mu sünnipäeva pidama,jäin oma sünnipäevale hiljaks. Saunatasime ja loputasime muresid.Täna käisin poes ja jalutasime Sandrale vanaema juurde järele.Nüüd koristasin siit-sealt ja tunnen,et jõud lõpeb,ei jaksa enam...

Kommentaare ei ole: