laupäev, 27. detsember 2008

Home sweet home

Sant: Kingitused olid mul kenasti läbi mõeldud jh.Kergitan veidi kaant,ehk saab keegi siit ideid edaspidiseks. Vanaemadele ostsin kommikarbi ja valge keraamilise küünlaaluse.Alus oli ümmarguse palli kujuline,kuhu sisse käis teeküünal ja palli otsas istus armas valge ingel.Igati armas. Kingitusele sai juurde pandud kiri-et hingel oleks soe ja suu magus.
Emale sai samuti küünlaalus värvilise liiva ja klaasist kandiliste küünlapesadega.Juurde kätekreem ja kindad. Kiri- et hingel ja kätel oleks pehme,sile ja mõnus olla.
Ämmale kudusin sooja kaelussalli.Juurde ostsin komplekti,mis sisaldas mõnusat passionilõhnalist kehakoorijat ja dushigeeli.Lisaks uhke paks märkmik.Kiri-hoolitsed kogu aeg teiste heaolu ja tervise eest,ära ennast unusta! Et kael oleks soe ja keha ning meel särav.
Isale sai raamat,pika varrega lusikas(eelnevalt kingitud sügava kruusi juurde),dushigeel,saunaessents.Kiri-käi mõnusas saunas,erguta ennast mõnusalõhnalise kehapesuga,kalla endale pruuni kruusi meelepärast jooki,vajadusel liiguta pikavarrelise lusikaga,naudi! Raamatut võid ka lugeda.
Kingitusi oli veel,kõiki ei hakka siinkohal ette lugema.
Jõuluõhtu veetsime Marguse ema juures vaikses perekondlikus meeleolus. Jäime ööseks sinna. Järgmisel päeval tulime koju ja leidsime siitki päkapikkude poolt toodud kingitusi.Sandra arvas alguses,et kõik on talle. Ka vanaema juures oleks ta meeleldi kõik endale võtnud.
Jõulu 2.pühal sõitsime Märjamaale mu tädi perele külla.Täditütar oli Saksamaalt koos oma mehe ja lapsega jõuludeks ka Eestimaale tulnud.Käisime neid siis vaatamas. Kuna meid oli palju,siis ega õieti juttu saanudki ajada.Pidime mu tädipoja perele ka külla minema aga nad olid kuhugi kadunud. Seega võtsime juba peale paaritunnist külas olekut suuna kodu poole tagasi.
Üks pildike,mis külas olles tehtud:
Tänane päev on möödunud toimetuste seltsis.Küll on mõnus perega nii mitu päeva järjest kodus olla. Oma kodu kullakallis.

5 kommentaari:

Jaana ütles ...

Peagi saab jälle koos perega mõned lisa päevad veeta :) meie peres tuleb jälle 5 päeva jutti :)

PS! Kas sa oled esmaspäeval töine v mis teed?

Gixy ütles ...

Saab jh. Meil veel kreemiks tordil väike reis välismaale esmaspäeval, 5.jaanuaril:D
Esmaspäeval tahaks tööle küll minna jh. Mis sul mõttes?

Jaana ütles ...

oli 1 mõte, äkki vajan su abi. eks ma annan teada, kui vajan abi...homme selgub...

Gixy ütles ...

Olen tööl aga suht rahulik,et kui miskit,siis ütle,vaatame.

Anonüümne ütles ...

Very good!