laupäev, 20. detsember 2008

Õhtupoolik kirjutades,hommikupoolik jalutades

Eile õhtul kella 22 paiku panin köögilaual küünla põlema ning hakkasin laua ääres häid mõtteid mõtlema ning kirjutasin oma mõtted ja soovid kaartidesse. Kaarte oli vaid 8tk,ent koos kirjade kirjutamisega istusin ma niiviisi laua ääres öösel kella 3ni. Võtsin ette kaardi,mõtlesin konkreetsete inimeste peale ning panin kirja just selle,mis mulle seoses nendega pähe turgatas.Ei tahtnud päris niisama selliseid tavalises stiilis kaarte,et häid jõule ja head uut aastat.Nii saidki südamest tulnud soojad soovid kaartidesse kirja. Nii mõnelegi kirjutasin ka väikese kirja,sest tavaliselt pole ju selleks aega,siis nö kaks kärbest ühe hoobiga.Eks ma vist püüan oma tegematajätmisi pisutki kompenseerida. Ja tegelikult on ju armas kaardi juurest leida ka pisike kirjake. Vähemalt mulle küll meeldiks.
Kui kõik valmis sai,käisin pesemas ja siis kustutasin jõulutuled.Teate,mida ma siis peale seda öösel kell 3 tegin. Normaalsed inimesed magavad,aga mina toetasin aknalauale ja vaatasin,kuidas lund sajab ja rebane ringi toimetab.Ela niikui metsas,vaatad aknast välja ja jälgid metsloomi.Tükk aega luurasin teda,jooksis ja jalutas siia-sinna.Ilusa koheva talvekarva on ta endale selga kasvatanud. Kui teda sügisel nägin(arvan,et on seesama rebane),polnud ta sugugi nii ilus ja luksuslik :D
Lõpuks kobisin magama ja uni maitses hea.Selline omaette olemine ja mõtlemine mõjub kosutavalt.
Täna käisime trammiga linnas,täpsemalt vanalinnas Raekoja platsis kuuske ja jõuluturgu vaatamas. Lapsega seal muidugi eriti ringi vaadata ei saa,ei ole temal seda püsivust ja teda ei huvita.
Jõuluvana nägime aga Sandra arvas,et tema küll ei taha selle mehega juttu ajada. Nurga tagant leidsime lambad ja need olid palju vahvamad. Kükitasime aia taha ja mitu lammast tuli meie juurde ja saime neid nina peale silitada. See neile meeldis. Huvitav,et teiste inimeste juurde nad küll ei läinud.



Juba teel Raekoja platsi arvas Sandra,et me peaksime hamburgerit sööma minema. Tegin lapsele heameelt ja tagasiteel me seda ka tegime.Täitsa mõnus oli.Viimati sõime hamburgerit suvel. Uue mänguasja saime ka. McDonaldsis antakse praegu laste einega kaasa "Madagaskari" loomi.
Nüüd oleme kodus tagasi ja selline mõnus väsimus on peal.Heidaks lausa pikali aga tegemisi jagub ja tegelikult peaksin uuesti välja minema kui Margus koju tuleb ja siia jääb. Mul oleks uusi saapaid vaja aga nagu tavaliselt-kui ma tean täpselt,mida tahan,ega siis ju ei ole selliseid.Muidu vaatad küll,et ohh,milline valik...
Mõnda aega tagasi Sandra poolt maalitud teoseid tahtsin ka näidata. Täitsa kenad:

2 kommentaari:

silke83 ütles ...

Vahvad pildid!Kunstniku soon on olemas!!!!!!!!!

Anonüümne ütles ...

i agree your idea ! very nice blog