reede, 8. jaanuar 2010

Minireis

Ongi taas nädalake peaaegu otsa saanud. Ees on 2 puhkepäeva, mis mööduvad koduseid toimetusi tehes. Ja homme hommikul tahaks veidike kauem magada ja end välja puhata. Nimelt sai eile hommikul eriti vara ärgatud. Kella 6 paiku hommikul tuli Marguse ema meile(ta ise pakkus, et tuleb nii vara). Ta vahel tõusebki poolest ööst, teeb süüa jne... Meie Margusega aga panime soojalt riidesse ning läksime õue. Õues oli mõnus, selline karge. Jalutasime trammi peale. Sellega sõitsime Paksu Margareeta juurde ning sealt jalutasime edasi Tallinna Reisisadamasse. Põhjus selles, et ostsin teisipäeval piletid ühepäevakruiisile. Kuna Margusel homme sünnipäev, siis mõtlesin,et nagu sünnipäevaks või nii. Ja siis saaks ju ühtlasi ka Soome kaubandusvõrgus ringi vaadata ning ennast veidi tuulutada. Seda me ka tegime. Päeval jalutasime ringi, käisime lõunat söömas. Õhtul saime kokku ühe tuttavaga(minu jaoks oli ta täitsa võõras aga Marguse natuke tuttav). See oli lahkesti vabatahtlikult nõus meid ringi sõidutama ja kui ma nüüd õigesti aru sain, siis käisime Helsingi kesklinnas miski 25km kaugusel. Igatahes lipsasime läbi Jumbo kaubakeskusest. Sandrale sain mõned armsad riided ja ühtteist ka endale ja Margusele. Pärast tõi ta meid autoga sadamasse otse treppi, et igati mõnus. Autoga sai siis ka vähe rohkem seda Soome pealinna piirkonda siis nähtud. Ma oleks veelgi sõitnud aga aeg sai otsa. Ma ju ise tavaliselt roolis, siis vahel nii hea taga istuda ja autoaknast ümbrust uurida.
Laevas oli meil broneeritud ka õhtusöök, et nagu sünnipäeva eelpala. Kogu päev oli mõnus. Magama sain öösel kella 2 paiku ja ärkasin kl 8 , et suht vähe sain magada. Seetõttu olin täna terve päeva suht unine. Eelmine päev ju varakult ärganud ka veel aga ega ma kurda, tore oli.
Sandra oli siis öö vanaema juures ja täna hommikul käis Margus tal seal järel. Kuna Margus ostis lapsele jõuludeks puust rongitee ja nüüd see tuttav ostis Marguse palvel ikeast veel teejuppe juurde, siis oli lapsel täna kohe tegemist. Ehk jätkub seda tegemist tal ka nädalavahetuseks. Ilma lubas suht külma, et ega eriti õue kipu. Seda enam, et Sandra pisut köhib meil.
Homme vaja ju kodu ka siledaks saada, ikkagi sünnipäev. Pidada eriti kahjuks ei saa, sest sünnipäevalaps ise pikalt tööl aga õhtuks vast ikka väikse pidulikuma söömaaja teen.
Ehk jagub aega ka käsitöö jaoks, pole ju saanud üldse seda teha, kuigi tahaks.

Kommentaare ei ole: