pühapäev, 11. aprill 2010

Nädalavahetus

Eile oli Sandra veel üsna tuim, ent paranemise märke oli näha. Nimelt küsis ta ise ploomimahla juua, samuti nokkis veidi seda ja teist... no sellise linnunokatäie muidugi. Välja ei tulnud ka miskit nii nagu ei peaks.
Mina eile hoogsalt koristasin. Päike oli väljas ja isegi toas olles energiat rohkem. Kuna ka täna oli samasugune ilus ilm, jätkasin samas vaimus. Mitu masinatäit pesu, põrandad, sättimist siin ja seal. Täna läksime ka õue. Küsisin Sandralt,et kas tahab ka tulla. Ehk toob värske õhk ja päike veidikenegi roosat jumet lapse näole. Võtsime tõukeratta ka kaasa. Mina pesin autoaknad suurest tolmust puhtaks, Sandra pisut luuras maja taga päikse käes, sest maja ees oli üsna jahe tuul. Hiljem vahetas ta ratta liivakasti mänguasjade vastu ning oli veidi aega ise liivakastis. Mina hakkasin akna taga olevat põõsaalust ja rohulapikest puhastama. Sireli võsud lõikasin ära ja pikemad kasvud põõsa ülalt. Kui need lehte kõik lähevad, siis Sandra toas üsna pime. Viisin oksad ära, tõmbasin rehaga üle ning aknaalune sai ilus. Eks maalgi ole vaja seda kõike teha a no kus sa siis saad minna. Võitle siin igasuguste asjadega.
Homme lähen ise arstile raporteerima ning siis tööle. Mis Sandrast saab- ei ole veel seisukohta võtnud. Homme on veel kindlalt kodus aa edaspidi ???

4 kommentaari:

Jaana ütles ...

see on hea, et paranema hakkab :) kõhutõvel on üks hea asi, et tavaliselt möödub päeva paariga :)

Gixy ütles ...

Nunäed, a mitte alati. Sandra on nüüd selles olnud esmaspäevast saadik ja ega Marguski päris terve veel ole.
Otsustasime ämmaga, et sellel nädalal Sandra veel kodune ja saab vanaemade juures hoiul käia, las kosub. Ehk tuleb roosa jume näole tagasi kh.

jaana ütles ...

Tervist ja ilusat kevadet!

Katrin ütles ...

Tore, et tervis paranemise poole liigub! Ehk lähevad ka külmad tuuled varsti soojemaks!