teisipäev, 27. aprill 2010

Reedeks kostüümi

Täna lugesin lasteaias, et reedel pidu. Vaja kostüümi. Kas siis mõni putukas või hea haldjas või hea nõid. Võtsime ühe teise emaga kampa ja tema juba käis täna kangapoes materjali hankimas. Oleksin ise läinud aga ta pakkus, et läheb. Eks me siis kahepeale teeme lastele midagi. Meil küll eelmisest aastast nõiavärki on aga seekord tekkis mõte, et laps võiks mesimumm olla ja teise lapse soov oli kindel- lepatriinu. Sandrale meeldis mõte mesimumm. Emme tegi õhtul valmis mesimummule peakatte. Ohverdasin ühe tellija mütsi aga eks ma siis talle pean uue tegema. Ka lepatriinule tuleb kiirelt peakate teha ja ehk olen homme nii tubli, et teen siis keebid ka valmis.
Poolik mesimumm:




Laps igatahes juba küsis, kas ta võib veidi sellega toas ringi sumiseda.
Mul oli täna õhtul hea laps, käis ja kallistas ja silitas emmet. Nii armas. Lasteaiaski lippas ise tuppa riideid vahetama ja tuli kenasti käest kinni minu kõrval rahulikult koju. Hm, imelik suisa. Loodan,et see oli lihtsalt üks asjalikkuse ja headuse ja hoolivuse märk, mitte miskit taas tervisega. Ptui-ptui-ptui.

1 kommentaar:

Jaana ütles ...

Mari-Ly ryhm esitab teistele ryhmadele etenduse ja tema on liblikad. Talle ka kostyymi vaja, tiivad on olemas, tundlad pähe ka, riietuse osas veel mõtlen.