reede, 9. aprill 2010

Üle mõistuse

Esmaspäeva õhtust saadik on meil siis taas haigemaja. Sandra tõbine. Kolmapäeval oli laps juba üsna ok. Eile õhtul hakkas uuesti pihta. Vaeseke istus potil ja nuttis, sest nagu ma aru saan, tagantpoolt ei tahtnud midagi välja tulla, kuigi tunne oli. Laps istub ja nutab, et pepu valutab. Öösel see ''ralli'' jätkus. Ka hommikul joodud mahl ja tee tulid kõik välja ja seda siis eest otsas. Laps, kes tavaliselt ei püsi üldse paigal ega tasa, on näost valge ja vahepeal täiesti vait. Kella 12 ajal päeval jäi magama ning ärkas alles kella 16 paiku. Istus taas potil ja nuttis õnnetult. Pakkusin mustikakisselli. Isuga jõi poolest tassitäiest poole ära. Läks mõni aeg mööda ja see kõik tuli suu ja nina kaudu välja. Jube ebamugav ja ehmatav lapse jaoks, vahepeal tundus, et tal jääb hing kinni, värises ja vehkis. Uuh, jube. Hoidsime Margusega kahekesi teda kinni. Nüüd taas magab ja kell on 19.
Margus laekus ka eile poolest päevast koju, sama viirus vaevamas. Tänagi vahetas oma töövahetuse ära. Mõtlen hirmuga, kas mind on tabamas sama saatus.
Ja et sellest kõigest veel vähe oleks- täna teatas mulle üks Sandra lasteaiakaaslase ema, et lasteaias on üleval silt- ettevaatust, sarlakid. Kas saab veel hullemaks minna. Mul ei ole enam sõnu, nii ei saa ju elada, ausalt.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No nii kohutavalt kahju on, et ei oska kuidagi aidata. Paraku ei ole lohutamisest, kui sedagi oskaks, vähimatki kasu. Loodan ja soovin vaid täiest jõust ja kogu hingest, et arstid pakuvad tõhusat abi ja teie endi organismid võitlevad end pahategijatest vabaks !
Sooja päikest ja palju kevadekallistusi teile !
E.

Jaana ütles ...

Tjah, ei oskagi midagi öelda. meil õnneks kõhuviirusega tegemist pole küll aga 40-ne palavik... tõega hakkab ära viskama. tundub, et kogu talvine tervena olemine, tuleb nüüd haigustega tasa teha... ahsoo, kas sas tõesti liigub veel tänapäeval sarlakeid... jama lugu siis. loodame, et sannu neid endale ei krapsanud.

tervist, tervist mis muud!

Katrin ütles ...

Hirmus. Mõtlengi juba, et kas meie lastel äkki ongi sarlakid. See veel puudub tõepoolest. Täielik hullumaja sel aastal olnud nende haigustega.
Kui kõht kinni, siis äkki aitavad apteegist ostetud lahtistid, mingid ...lax lõpuga vms. Ei mäleta nende nimesid enam.
Jõudu Sulle ja kiiret paranemist Sandrale!

Gixy ütles ...

Aitäh toetussõnade eest!
Tasapisi vist hakkab asi mööduma. Suutsime minu vanaema ka nakatada. Küll on vastik.