teisipäev, 23. oktoober 2007

Kuusalu(pildid on klikitavad)

Eile võtsin ette sõidu Kuusalu valda.Sõitsin ettevaatlikult,sest kohati oli maantee valge kihi all.Sõidu pealt tehtud pilt räägib enda eest.
Kaasas oli mul selline lõbus reisija:

Käisin vaatamas ühe endise töökaaslase uut elamispaika.Ilus koht oli,jõe ääres,metsa servas.Maja on seest kenasti ära remonditud,no nagu üks korras Lasnamäe korter.Just samasuures korteris nad enne elasidki.Nüüd oli maja juba juurde saanud vundamendikraavi,st maja laieneb.Tegemist neil jagub.Mõned pildid:


Tagasitulles olid tee läheduses põõsaste ääres metskitsed.Pidasin auto kinni ja tegin mõned klõpsud.Nemad muidugi jäid uudishimulikult vaatama,et hmm,mis siin põriseb(auto mootor).Pärast seismist aga otsustasid nad igaks juhuks põõsastesse kaduda ja vaatasid mind siis teistpoolt põõsaid edasi(nägin seda ära sõites).Jube vahva.
Nüüd aga käsitöö juttu ka.Siiski,siiski,tegin pildi ka oma viimati valminud laudlinast,mis on supiga juba lapse poolt sisse õnnistatud.
Üleeile õhtul aga istusin teleka ees ning mõtlesin,et mida teha.Heegeldus küll pooleli,aga hakkasin hoopis joonistama.See hariliku pliiatsi tehnika on üks mu lemmik.Valmis pildike,mis arvatavasti läheb ühele endisele meremehele kingituseks.
Saigi kõik kogutud blogimaterjalid ette kantud.

2 kommentaari:

Jaana ütles ...

Ega igaühele pole antud sellist annet. Väga ilus pilt. Ja fotod ka kenad :)

Gixy ütles ...

Ma tänan,ma tänan.Joonistusoskus vajaks lihvimist kõvasti aga natuke oskan jh.