teisipäev, 30. oktoober 2007

Sünnipäevalaps

Uskumatu aga tõsi,tõepoolest on homse seisuga 2aastat möödas sellest kui meie pere täienes ühe armsa neiu näol.Kahju,et see aeg ikka nii kiirelt edasi lendab.Nüüd laps juba nii asjalik,et paneb vahel nii emmel kui issil suu lukku.Viimastel päevadel läheb ise ilma igasuguse nututa jms magama.Enne seda võtab ISE riidest lahti,käib potil.Täna öösel kl 3:55 tõi oma pissipoti minu voodi ette ja ütles:`Emme,vii ära.!´Siis läks WC ukse taha,pani tule põlema ja avas ukse ning lausus:´Siia.´Ja ise läks tipa-tapa oma tuppa oma voodisse tagasi.
Üks viimase aja kild on ka see kui laps issiga miskit rääkis ja siis issile ütles just sellised sõnad:´Ära vaidle minuga!`.
Üleeile panime Sandrale tuppa riiuli,kus nüüd mõned karvased sõbrad istuvad.Laps toimetas toas ja äkki ütles mulle,et emme,pilti vaja teha.No tegin siis.


Täna on lasteaias ka pildistamine,peangi minema Sandrat üles ajama.Peame täna varem seal kohal olema kui tavaliselt.Muidu me jõuame kohale alles 9-10vahel,täna aga 9:15 juba tahetakse pildistama hakata.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne pisipiiga sünnipäevaks!Tublid olete!