neljapäev, 12. juuni 2008

23-Merekarbid

Täna hommikupoolikul kaevasin kraavi.Kraav sai rohust puhtaks ja kraavi põhjas olnud mulla said vaarikad endale.Pärastpoole riisusin teise kraavi põhja puhtamaks ning ühe peenra ääre rohisin ka puhtaks.Tegin süüa ja peale lõunasööki istusin terrassile kott-tooli sisse ja tegelesin taas oma hobiga.Seejuures tuletas vanaema mulle meelde,et eelmisel suvel tegin ma suuremas koguses titepapusid.Mäletan,et mu käest telliti neid 15paari.Kõik läksid müügiks.Sel suvel kimbutab mind siis haigus´heegelmütsid´.Endalgi juba imelik aga jätkan ja ei hakka vasturohtu otsima.
Päikest nautides valmis müts nr.23,nimeks ´Merekarbid´. Need nimed lihtsalt tekivad kui mütsi heegeldan,vahva ju. Müts taas sobilik suurusele 48-50(arvan,et läheb ka 46 ja 52cm peanupu otsa).Momendil omanikuta.


Meie nädalake maal hakkab vaikselt lõpule jõudma.Liialt ruttu ikka läheb see suvine aeg.No miks? Pühapäeval pean uuesti korteriühistu koosolekule minema,kuna eelmine kord ilmusid kohale vaid 19 korteri omanikud.Majas kortereid üle 50.Teatavasti saab aga otsuseid vastu võtta vaid siis kui on kohal rohkem kui pooled omanikest.Teist korda on juba ükskõik,olgu kohal kasvõi paar inimest.
Järgmisesse nädalasse mahub suur toidu jm tarviliku kokku ostmine.Oi ma ei kujuta ette,mis laadung tuleb kahele perele 5ks päevaks saarele kaasa võtta,kus puudub pood+ veel endale ja lapsele vajalikud riided jm.Kaameleid oleks vaja...

Kommentaare ei ole: