neljapäev, 8. november 2007

Maalikool

Tuleb pikk postitus mitmete piltidega.Ei tahtnudki enne postitust teha kui materjali jälle rohkem.
Valmis on saanud üks jõululinik,millel läbimõõt praegu 38cm(sakkide otstest mõõdetuna),kuid ma arvan,et see läbimõõt suureneb,sest viimistlus ju tegemata.Tahan mõne asjakese veel juurde teha,siis üks viimistlemine.
Ja nüüd siis eksponeerin töid/katsetusi,mis valmisid maalikursusel.
1.AKVARELL-katsetasime värvide jooksmist,segunemist,saime mõned lihtsad nipid teada.

2.AKRÜÜLVÄRVID ja hiljem sama ÕLIVÄRVIDEGA ületehtuna
See oli kõige suurem töö.Töö tahaks veel parandamist/parendamist,on häid kohti ja on halbu.Lõppkokkuvõttes aga siiski kena.Vähemalt värvid ja nende segunemine ja joonistamine üldiselt.Natüürmordil olevad asjad ise kuidagi imelikud.Oleksid võinud veidi teised olla.Aga sellised meile lauale pandi ja neid tuli maalida.



Seda maali on üsna paha pildistada,välk lööb valesse kohta,seetõttu tegin veidi küljelt.Aga foto muidugi ei edasta kõiki pisinüansse,mida silmaga lähedalt vaadates võib leida.
Järeldus nende värvide kohta-algajale sobib akrüülvärvidega maalimine,sest nendega annab rohkem mängida ja parandada.Õlivärv on küllalt kapriisne ja kogemust peab olema ja rahakotti ka paksu.
3.PASTELL-see tehnika mulle sobib.Saab värve üksteise sisse jooksma panna,piire hägustada ja luua sumedat huvitavat pinda.Juhendaja palus teha ümmargusi nö taldrikukavandeid,et saada ülevaade pastellvärvidest.Tegin 2tk ja siis lasin käel lihtsalt paberil liikuda ja valmisid mõned muudki asjad.



Nüüd siis maalikool läbitud ja kui vaim peale tuleb,siis peab ise kunsti tegema.Täna käisin jälle Vunderis ja ostsin ühtteist selleks vajalikku.On üks mõte,mida tahaks teostada,eks näis,millal leian aega ja kas miskit ka välja tuleb.Lapsele sain voolimisvormid,siis temalgi jälle rõõmu.Õhtul teeme proovi.Lasteaias talle nendega kujundeid teha igatahes meeldib.


Eile tegin jälle päeva endale.Hommikul viisin Sandra lasteaeda,ise läksin Top Spasse ujuma ja vesiaeroobikasse.Mm,kui mõnus.Mulle tundub,et võimalusel hakkan seal iga nädal käima.Enesetunne pärast sellist liigutamist ja saunasid on lihtsalt super.Muide,edusammud.Eile ujusin ära 25 otsa,vahedega muidugi,mitte järjest.Niiviisi rahulikult,siis hea.Bassein peaks seal olema 25m pikk,seega ikka mõnedsajad meetrid.Aijaa,trenni ajal ilmusid basseini äärde mõned mehed ja naised,tehti intervjuud ja meid filmiti.Prrr.Hmm,tea kus seda nüüd näitama hakatakse...

Nii et vahel on elu ilus ja mõnus.

Kommentaare ei ole: