esmaspäev, 12. november 2007

Nädalavahetus

Laupäeval käisime Sandra vanaisa sünipäeval.Minu poolt sai äiale tehtud 1 pilt,mida olen ka siin eelnevalt eksponeerinud(´´Laev``).Sõime,jõime,mängisime ja lobisesime.Siis tulime koju ja mängu ja toimetusi jagus veel hilisõhtussegi.Laps läks kenasti lõpuks magama.Ja siis mõne aja pärast ärkas nuttes ja oksendas.Sättisin ennast tema kõrvale magama,et jõuaks vajadusel kausi haarata ja last abistada.Muidugi ei saanud me kumbki eriti magada.Korraks uinusime ja juba tuli jälle uus laadung.Öö jooksul oksendas laps 5 korda,st iga natukese aja tagant.Ise oli ta nii õnnetu ja ehmatanud,sest sellist asja pole ta veel kogenud.Hommikul olime mõlemad kui zombid.Lapse enesetunne tundus olevat parem,küsis juua ja süüa.Sõigi.Sees seisis see u tunnikese,siis ilmus meile esikusse ´´purskkaev´´.Sättisime end elutuppa diivanile pikali ja uinusime mõlemad.Mina ärkasin kl 12:30,viisin lapse ta enda voodisse,kus ta magas kl 16ni.Uni maitses hea ja õhtul proovisime juba natuke süüa ka.Tegin mustikakisselli,mis maitses imehea.Mis see nüüd oli siis? Mingi asi seal sünnipäevatoidus oli vist valesti.Liigne õunamahla joomine vast ka.
Tänu sellisele ebameeldivale ööle ja päevale ei jõudnud me minu isale külla,et isiklikult head isadepäeva soovida ning väike meene üle anda,mille kallal ma laupäeval mitu tundi vaeva nägin.Pilti veel esialgu ei näita.Kavas see lähiajal ikkagi üle anda.
Eile tegin valmis tellimustöö.Tegelikult oli lõpuni jäänud vaid paar rida,ent kiirustada polnud vaja ja nii ta seisis.Loodan,et omanik jääb lõpptulemusega rahule.Pisut enne valmimist ta igatahes proovis seda ning tundus,et meeldis.Lõng on väga jäme.Pidin lausa uued vardad endale ostma,et sellist lõnga kududa saaks.Tegemist Emmebi Husky lõngaga.Kuna villase ja akrüüli vahekord on 40:60 ja lõng jäme,siis müts on imesoe.



Eelmisel nädalal sai ostetud Red Heart Mozart Color lõnga.Mõttes on teha üks sall.Eile alustasin,ent vardad on liiga peenikesed ja kas ma sellise mustriga salli ka kunagi valmis saan? Pean selle üle veel mõtlema ja katsetama.
Täna tunnen ise end veidi kehvasti,ent päevatööd tahavad tegemist.Plaanis oli maale sõita ja kuuseoksi taimedele peale panna.Külm ju.

1 kommentaar:

Jaana ütles ...

Tore, et saite terviserikkest jagu :)