Täna õhtul kirjutasin end mõneks ajaks kööki sisse.Mõttes oli eile toodud õunu veidi realiseerida,sest niisama ei söö meil neid eriti keegi.
Margus tõi päeval poest taigna,sest mulle ei meeldi millegipärast ise taignat teha.Vahel teen aga kogu aeg ei viitsi.
Taigna surusin ahjuplaadile.Peale panin paksu kihi puhastatud,lõigutud Suislepa õunu.Raputasin üle suhkru ja kaneeliga.Korraks ahju.Varsti ahjust välja ja hapukoor peale ning tagasi sooja.Natuke küpsemist ja valmis ta oligi.Sandra käis juba tegemise alguses küsimas ja rääkimas,et emme,mis sa teed.Kuulnud,et õunakooki ütles laps,et talle see maitseb.Kui kook veidi jahtunud oli,lõikasin lahti ja istusime lauda.Ahjusoe õunakook ja külm piim-nämma.Soovitan kõigile!
2 kommentaari:
välja näeb ahvatlev... a milleks hapukoor peale`?
Mulle meeldib ja see hoiab natukene seda pealmist pudru ka koos.
Postita kommentaar