reede, 18. juuli 2008

Maal tagasi

Tassisime oma kotihunniku autosse ja peagi me maal kohal olimegi.Ahjaa,käisin läbi Tallinna ringtee lähedusse jäävad Hansaplantis.Tõeliselt stiilne ja ilus ja maitsekas koht.Kui ma seal viimati käisin,siis oli ta üsna uus asi ja areng on tohutu.Seal oli nii ilus olla.Tõega.Kes lähedusse satuvad,minge vaatama.Meie ostsime Sandraga sealt ühe begoonia.
Maal vahetasime riided,sõime ära kaasaostetud jäätised ja asusime tegutsema.Kõigepealt niitsime aias muru ära.Siis rohisin mõned peenrad ja tegin pliidi alla tule.Vahepeal sõime vaarikaid ja muid marju.Vaarikaid on meil küll palju ja sellised ilusad suured.Eks need esimesed ole ikka kõige paremad.
Muru niites ehmatasin täitsa mõtlemata oma põriseva muruniidukiga meie sisalikuperet.Jätsin masina ruttu seisma ja lippasin fotoka järele.Tegin pilte ja samas ka avastasin,et me sisalikud on vahepeal vist lapse saanud või vähemalt pole teda enne eksponeeritud.Nimelt nägin suurte ümarate sisalikkude kõrval ka üht väiksemat.
Kasvuhoone taga heinal võttis veel 2 sisalikku samal ajal päikesevanne.Pildile aga jäi 3,sest üks kobis kiirelt kasvuhoone äärelt heinte peale.
Väga vahvad tegelased.Käin neid mitu korda päevas piilumas ja imetlemas.Tikreid paar päeva tagasi korjates pidin ühest peaaegu kinni võtma.Ei mina teda näinud oksa peal lamamas.

Kommentaare ei ole: