esmaspäev, 14. juuli 2008

Pühapäev

Ka pühapäev möödus meil mõnusasti.Hommikupoole pesin pesu ja seejärel asusin oma ootavat peenart rohima.Vahepeal jäi see küll külaliste tõttu jälle ootama aga õhtul sain siiski tehtud.
Täna oleks vaja veel mõned peenrad üle käia,siis võib rahumeeles paariks päevaks linna minna asjatama.
Eile tulid meile külalised.Üks neist oli mu isa.Oh seda rõõmu-Sandra sai vanaisaga palli mängida ja kiikuda.Jalutasime aias,ajasime juttu ja rüüpasime koogi kõrvale kohvi.Mu esimesest marjakoogistki olid veel mõned tükid alles.
Kui külalised ära läksid,siis hakkas issi lapse maja trepile käsipuud panema.Nüüd on maja veelgi vahvam.Vaja see asi ka Pinotexiga üle teha.
Sandrale igatahes meeldis,oli nüüd ju tükk maad parem teisele korrusele minna.Seal nad siis issiga istusid ja mullitasid järjekordselt.

Täna hommikul läks aga issi tööle ja me jälle kahekesi.Õnneks või kahjuks peame aga täna ise ka linna minema,sest mul homme töötegemine plaanis.Ülehomme hommikul samuti.
Igatahes ääretult mõnus nädalalõpp oli.Sandra ei ole mitu päeva päevaund maganud ja on täiesti vingumata vapralt miski kella 23ni iga päev vastu pidanud.Muidu ikka muutub õhtuks täiesti võimatuks nagu magamata lapsed ikka.Ma pole teda sundinud ka,sest näha,et lapsel huvitav.Tubli igatahes.Tahab muudkui aidata ja kõiges kaasa lüüa.Koos onu Kristoga niitis muru:
Koos issiga osales sauna kerisekivide ja sauna pinkide ja põranda pesus:
MEIE AIA FAUNA. Eile tiirutasid meil maja ja aia kohal toonekured.Vahepeal õnnestus lausa 5isendit korraga näha.On ikka vahvad linnud.Tea,kas tulid mu salasoovi toetama?
Sisalikke käin ka igapäevaselt vaatamas.Eile õnnestus 3tk korraga päiksevanne võtmas näha.Pildile jäi aga üks.Ta on mõnusa asendi sisse võtnud:
Ühel päeval maandus aga maja seinale selline sarvedega tegelane: No ikka tundlad mõnel.
ok,tänaseks aitab.Vaja veel nii mõndagi enne linnaminekut ära teha.

Kommentaare ei ole: