kolmapäev, 21. mai 2008

11.suvemüts

Olen valmis saanud oma 11.heegeldatud suvemütsi.Järgmine juba käsil.Kuidagi eriti hästi istub see laste suvemütside heegeldamine.Kahju ainult,et igas mõõdus modelle pole :P
Selle konkreetse mütsi ümbermõõt on 42cm ja venib ka sutsu aga ikkagi tahaks kellegile selle pähe tõmmata,et näeks oma silmaga kuidas ja kui suure peaümbermõõduga lapsele istub.Momendil on see müts no vist vaba kui Madekas äkki ei taha? EDIT:müts leidis omaniku.
Müts on tehtud kodus leidunud puuvillasest lõngast,millele on lisatud roosa heegelniit. Aga ikkagi meeldib mulle see Capri rohkem-libedam,ilusam,venivam.Täna lähen Idakeskusesse.Tean,et seal on üks pisike käsitööpood,kus ka lõnga jm käsitööks vajalikku müüakse.Äkki leian sealt midagi huvitavat.Mitte,et mul materialist puudust oleks aga ikkagi.Kes kudumise/heegeldamisega tegeleb,see teab,millest jutt...



Saab kanda ka nii:

Mõtlen,et kas keerata esimene äär pisut üles ja panna sinna väike lilleke või jätaks nii nagu praegu on.
Oma elust ka sutsu. Eile sai Sandra üle pika aja lasteaeda ja oli seal väga tubli olnud.Aitas teisi lapsi ja asju korjata.Näha oli,et lapsel ülihea meel teiste sekka saada.
Ise käisin siin-seal tegutsemas ja veidi lisaraha teenimas.Päris tulus päev oli.Täna peaks ette võtma väikse osturalli ja ringi vaatama mõnedes poodides.
Küll on tore kui juba hommikul vara särab taevas päike ja taevas on nii sinine,nii sinine.Mine või randa.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

lahe modell sul :D ma mötlen sellele eks!
madekas

Gixy ütles ...

Jaa,modell on mul hea,mis teha kui paremat pole võtta:P .Muide,selle modelli peaümbermõõt oli kuskil 45-46cm(sealt,kus müts peas).