reede, 29. august 2008

Ferrari müts

Eile oli tegus päev.Hommikul läks Sandra lasteaeda ja mina viisin kõigepealt ühe raamatupaki ostjale ning seejärel sõitsin oma toimetusi tegema.Paar tundi tegutsemist ja lõpptulemus taaskord kena ja puhas.
Natuke sain päeval kodus olla ja siis läksin Sandrale järele.Sandra alguses ei märganud mind.Vaatasin,kuidas ta mängis teiste lastega arsti.Väga vahva.Kui mind nägi,siis jooksis kallistama ja kutsus mindki nukunurka.Läksin ja olin seal natuke.Mõne aja pärast panime riidesse ja läksime ära.Sõitsime autoga minu juuksuri juurde.Sandra tundis end seekord juuksurisalongis vägagi koduselt.Eelmine kord istus vaikselt paigal.Nüüd mängis oma jänkuga ja keerutas üht tooli,rääkis kõva häälega jne.,ühesõnaga oli ta ise.Kui aga tema kord oli tooli istuda,siis tõmbus tasaseks ja tõsiseks.Lasi nii ilusasti oma juukseid lõigata.istus vaikselt ja täitsa paigal ning liigutas pead just sinnakanti,kuhu vaja oli.Tõeliselt tubli,ka juuksur kiitis.Tal on Sandrast 1,5kuud vanem lapselaps aga võrrelda ei anna,kuna see laps isegi ei räägi veel.Sandra on meil suur lobamokk juba aasta ja pealegi.Kui soeng valmis lõigatud,vaatas Sandra isegi ennast peeglist ja tundus,et meeldib.Isegi issi arvas kodus,et täitsa hea ju.
Appi,tahtsin pilti lisada,aga see võimalus puudub? Mis nüüd siis lahti? Kas kellelgi ka see riba bloggeris kadunud,kust saab asju lisada?
EDIT: nendepoolne viga,nüüd sain,u tunnike hiljem.
Eile õhtul tegin valmis ühe kingituse,mis mõeldud Marguse vennale.Nimelt tekkis idee proovida teha Ferrari lipu värvides müts.Paha oli see,et tuli vaheldumisi valget ja musta lõnga kaasa vedada ja teda tihedalt kogu aeg vahetada.See võttis aega ja oli alguses väga harjumatu.Viimaste ridade peal juba läks ludinal. Tulemus meeldib nii mulle kui ka teistele pereliikmetele.Sandra tahtis mütsi kohe pähe panna ja lubas pilti ka teha.
Marguse pähe panin ka.
Et siis müts nr.36,mil nimeks ´´Ferrari´´.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Must/valge..Punane/must... Kõik puha klassikalised kombinatsioonid ja see must/valge/punane on üheskoos tõesti ju väga kena kooslus - nõnda, et ühinen kiidukooriga !
Ja Sandra uus soeng on kena nagu Sul endalgi !
Rõõmsaid päevi teile !
S. ehk E.

Anonüümne ütles ...

Armas soeng, väga kena tüdurk :)
Müts on äge, mulle ka meeldib!