laupäev, 5. juuli 2008

Sorgin värvi ja tuld

Päevad on möödunud kiirelt nagu ikka. Eile käisime plaaniväliselt linnas.Pidin minema oma auto mehele viima,sest taheti täna kasutada tema ja käru teenuseid.Sinisel autol aga konksu pole,seega tuli autode asukohta muuta. Sandra tuli minuga kaasa.Korra käisime kodus ja postkontoris ning siis sõitsime mu teise vanaema juurde külla,kus kohtusin ka isaga.Paar tundi ajasime juttu ja siis asusime taas teele.Poest haarasime kaasa vajalikud asjad. Sandra käes oli ostunimekiri,mida ta nii vahvasti vahepeal oma kotist vaatamiseks välja võttis.Osa toidukraami oli talle juba meeldegi jäänud,mida vaja osta.Saime ostud tehtud ja liikusime maa-alusesse parklasse.Sealt on pärit ka eilse päeva kild.Sandra istus kärus ja mina tõstsin toidukotte auto pagasiruumi.Sandra vaatas ja ütles:´´Konjakit me ei ostnudki...´´ Hakkasin südamest naerma. Ausalt,me ei ole mingid alkoholi igapäevatarbijad ja koos lapsega pole konjakit kunagi ostnud ka.Hea küsimus,et kust ta selle peale küll tuli.Igatahes naljakas.Õhtul helistasin Margusele ja sai temagi kõhutäie naerda.
Kuna me eile jõudsime maale tagasi kella 17 paiku,siis eile jäi mul aega vaid käsitööks.Saingi esimese tellitud mütsi valmis.Nimeks ´´Muhu 2´´ ja numbriks 28.
Uups,tuli meelde.Tegelikult tegime eile õhtul õues tuld ka.Olime ju jaaniajal ära Aegna saarel ja meie kogutud puuoksad jäid siis põletamata.Hilinenud jaanituli:
Vahepeal kostus elektriposti otsast taaskord plaginat.Jälle oli toonekurg tulnud jalga puhkama:
Täna oli mõnus päiksepaisteline ilm.Tuuline,ent siiski täitsa ok.Sai päevitatud ja süüa tehtud.Kui laps läks lõunaunne,siis haarasin kätte pintsli ja Pinotexi purgi ja asusin lapse mängumaja üle võõpama.
Enne:
Pärast:
Tegelikult on seal värvimist veel küll aga vahend sai lihtsalt otsa.Seespool leidub detaile ja trepp tahab ka tumedaks saada.Mulle meeldib maja nüüd veelgi enam,kuidagi mõnusalt tume on.Pole enam nii silmakargav.Terve purk Pinotexi mööda puitu laiali määritud,sättisin end muruniitja taha.Sai ka see töö aias täna ära tehtud.Ja oligi päev otsas.Ehk tuleb homme ka selline mõnus ilm ja saan oma tegemisi jätkata.

Kommentaare ei ole: